reklama
Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.chce sie zapytac czy ona dala sie w to przebrac w jeden dzien Bo mi Jenni by cyrk odstawila bo ja jednej bluzki nie umie ubrac jej na spokojnie
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oli jest poprostu niesamowita i do tego jaka bystraTak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Konrad mial byc dziewczynka,ale ktos na gorze zdecydowal inaczej;-):-).
No i chyba dobrze że nie jest, bo chłopczyk z niego rośnie wprost cudny
Stanki super fotelik a mały prezentuje się rewelacyjnie
Kasiad ubranka super a w tej letniej bluzeczce Oli wygląda świetnie super jej w takim kolorze aż zatęskniłam za latem
Emilka też lubi się przebierać choć jej cierpliwość ma swoje granice ale zawsze pomaga się rozebrać i ubrać
Kasiad ubranka super a w tej letniej bluzeczce Oli wygląda świetnie super jej w takim kolorze aż zatęskniłam za latem
Emilka też lubi się przebierać choć jej cierpliwość ma swoje granice ale zawsze pomaga się rozebrać i ubrać
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
reklama
Podziel się: