reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
chce sie zapytac czy ona dala sie w to przebrac w jeden dzien:confused: Bo mi Jenni by cyrk odstawila bo ja jednej bluzki nie umie ubrac jej na spokojnie
Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut :tak: Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać :tak: To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie :-D Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.

Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut :tak: Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać :tak: To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie :-D Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.
Oli jest poprostu niesamowita :szok::tak: i do tego jaka bystra:tak:

Aga-ph spodnie zajefajne:-).Dziwnie znajome...:-).
Kasiad,super sukienki ,a Oliwka prawdziwa modelka:-D.Konrad mial byc dziewczynka,ale ktos na gorze zdecydowal inaczej;-):-):tak:.

Mam jedna corcie,wiec Kondzio niech sobie zostanie tym chłopcem;-):tak:.Miałby na imie Oliwia i mielibymy dwie na forum:-D:-D:-D.

No prosze Kasiad jaka Ci piekna modelka w domu rośnie :-) i to juz druga :-) Zachodze w głowe jak to mozliwe ,ze Oli dała sie tyle razy przebierac(no chyba ze zdjecia były robione w rózne dni?). U naszego urwisa by to nie przeszło:no:.

Stanki super fotelik a mały prezentuje się rewelacyjnie :tak::-D
Kasiad ubranka super a w tej letniej bluzeczce Oli wygląda świetnie:tak: super jej w takim kolorze aż zatęskniłam za latem :-D

Emilka też lubi się przebierać :tak: choć jej cierpliwość ma swoje granice :-D ale zawsze pomaga się rozebrać i ubrać :tak:

reklama
Do góry