reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

irtasia27 Dzięki :-D
Sama się zastanawiałam już kiedyś, czy jest jakiś inny sposób niż ręczne obrabianie w programie graficznym (np. Photoshop) każdego zdjęcia, bo wiele aukcji zestawów tak wygląda.... ale raczej nie ma innej metody :no:
Mialam ten program tylko ze nie w pelnej wersji i takich zdjec zrobic nieszlo:confused:

reklama
irtasia27 Dzięki :-D
Sama się zastanawiałam już kiedyś, czy jest jakiś inny sposób niż ręczne obrabianie w programie graficznym (np. Photoshop) każdego zdjęcia, bo wiele aukcji zestawów tak wygląda.... ale raczej nie ma innej metody :no:

no niby tak, ale zrobienie warstw w takim zdjeciu dla mnie jest jakieś kosmiczne..

Super ciuszki Joasiek...ja też kiedyś kupiłam za ponad 400zł zestaw i na pół roku starczył - to sie opłaca...ciuszki za zwyczaj są w bardzo dobrym stanie...zreszta sama wiesz...

Też tak myślę mysia... bodziaczki mamy, dokupię pajacyki do spania, może jeszcze jakieś pojedyncze rzeczy, ale pewnie już niewiele. Milenka będzie ubrana na dobrych kilka miesięcy, a ja nie będę już miała ciśnienia, że MUSZĘ jechać do sklepu, bo bidulka nie ma w czym chodzić.

Hmmm... nie jest prosto wytłumaczyć jak to zrobić niestety :sorry2: Zdjęcia sie robi normalnie, a później trzeba je:
1. powycinać ubranka z tła
2. wstawić na tło powiększonego fragmentu ubranka
3. wyretuszować (np. brzegi obrazka)
4. skleić w jpga
Jest to dość pracochłonne. Szkoda, że teraz w pracy mam taki zapieprz, ale jak się u mnie sezon skończy albo w ogóle będzie trochę luzu, to napiszę Wam krok po kroku (tak jak w Pomocniku) jak się to robi, jeśli będziecie chciały oczywiście :tak:

Hmmm... nie jest prosto wytłumaczyć jak to zrobić niestety :sorry2: Zdjęcia sie robi normalnie, a później trzeba je:
4. skleić w jpga
Jest to dość pracochłonne. Szkoda, że teraz w pracy mam taki zapieprz, ale jak się u mnie sezon skończy albo w ogóle będzie trochę luzu, to napiszę Wam krok po kroku (tak jak w Pomocniku) jak się to robi, jeśli będziecie chciały oczywiście :tak:

Oj oczywiscie Joasiek!!!

4. skleić w jpga
To ja sie melduje :-D i mowisz ze na photoshopie:confused:

Ano. Nie korzystam z innych do obróbki zdjęć, bo Photoshop jest najlepszy. Wersja obojętnie jaka (dla wszystkich będzie to podobnie wyglądało) od 7 w górę, czyli może być: 7, CS, CS2, CS3. Wcześniejsze wersje to już raczej przeżytek. Postaram sie jakoś niedługo za to zabrać, skoro są chętne na przyspieszony zbiorowy kurs obróbki zdjęć ;-)

reklama
Ano. Nie korzystam z innych do obróbki zdjęć, bo Photoshop jest najlepszy. Wersja obojętnie jaka (dla wszystkich będzie to podobnie wyglądało) od 7 w górę, czyli może być: 7, CS, CS2, CS3. Wcześniejsze wersje to już raczej przeżytek. Postaram sie jakoś niedługo za to zabrać, skoro są chętne na przyspieszony zbiorowy kurs obróbki zdjęć ;-)
Bede ci bardzo wdzieczna:tak:

Do góry