reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A mnie niestety skonczył się zasiłek ,mój mąż niewiele zarabia :-(chyba się załamę Do pracy nie moge wrócić bo sklep sprzedany a i nie ma z kim Gabi zostawic a w żłobku przyjęcia dopiero we wrześniu:szok:

Ja za to nie mam kompletnie kiedy na zakupy chodzić :no:
Do dziecięcych sklepów daleko, w tygodniu za późno z pracy wracam, a w weekendy Milutka nie mam z kim zostawić, zresztą w weekendy mam tyyyyle rzeczy do zrobienia w domu, ze ledwo wyrabiam i też nie ma czasu na takie zakupy.
Ciucholandy koło mnie są, ale nie ma tam dziecięcych ciuszków :no:

Jedyny ratunek dla mnie to Allegro :tak:
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:
Ja tez chce taki pakiet :tak: . Normalnie bym sie prawie ze siusiala z wrazenia,cudo bardzo sliczniusi .Naprawde sie oplaca za taka cene:tak:.
A wiesz moze jak sie robi tak te zdjecia :confused:

Jedyny ratunek dla mnie to Allegro :tak:
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:
Super ciuszki Joasiek...ja też kiedyś kupiłam za ponad 400zł zestaw i na pół roku starczył - to sie opłaca...ciuszki za zwyczaj są w bardzo dobrym stanie...zreszta sama wiesz...

irtasia27 Dzięki :-D
Sama się zastanawiałam już kiedyś, czy jest jakiś inny sposób niż ręczne obrabianie w programie graficznym (np. Photoshop) każdego zdjęcia, bo wiele aukcji zestawów tak wygląda.... ale raczej nie ma innej metody :no:

reklama
Do góry