reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Cos pieknego Naprawde cudownie tam macie
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Moja miejscowosc...;-)-lasy,polanki,wydmy(jak jest snieg dzieciaki maja radoche).Ja z kolei lubie sie wyrwac do miasta,najblizej Warszawa.Jutro jade do CH,chcialabym kupic sobie kurtke wiosenna.Tylko na moj rozmiar to chyba nie szyja
irtasia27
Tycia no no no i wcale nie jestes grubaMoja miejscowosc...;-)-lasy,polanki,wydmy(jak jest snieg dzieciaki maja radoche).Ja z kolei lubie sie wyrwac do miasta,najblizej Warszawa.Jutro jade do CH,chcialabym kupic sobie kurtke wiosenna.Tylko na moj rozmiar to chyba nie szyja
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dokładnie.Ślicznie.Ale mi narobiłyście ochoty na wypad po za miastj, żeby jutro słonko zaświeciło,to do ciotki na wies sie wybiorę z Kubulą.Cos pieknego Naprawde cudownie tam macie
irtasia27
Oj zebym ja miala dokad jechac:-(Dokładnie.Ślicznie.Ale mi narobiłyście ochoty na wypad po za miastj, żeby jutro słonko zaświeciło,to do ciotki na wies sie wybiorę z Kubulą.
Kubus sliczniusi
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Jaki sliczny Kubus w podpisie:-)
Dziękujemy!Oj zebym ja miala dokad jechac:-(
Kubus sliczniusi
No ja na szczęście mam bliskie mi ciotki na wsi,jakies pół godziny samochodem za miasto,wiec mogę do nich wyskoczyć,jak mi się tylko chce odetchnąć świerzym powietrzem.No ale musi byc słonko,żeby móc pospacerowac.Bo jechać i siedziec tylko w domu,to żadna atrakcja.
reklama
Podziel się: