reklama
Te, z którymi Maja się kąpie też maja już ten kożuch w środku. Nie wiem czy to jest pleśń, czy jakiś muł z naszej cudownej wody.
Oj wolę się nawet nie zastanawiać
U nas zabawki kąpielowe, kaczuchy i inne piszczałki mają małe szanse przetrwania więcej niż kilka tygodni. Jak Małgosia ich nie popsuje, to wykańcza je Lolek (nasz pies), który uwielbia wszystko co piszczy;-) Jak Małgosia coś wypuści z łapki, Lolek znajduje i przynosi.. w różnym stanie zaawansowania zniszczenia
super zakupy zrobilyscie. a ta szmizjerka boska!!
u mnie niestety lumpikow nie ma. a jesli sa to szkoda tam nawet zagladac. mam jeden ulubiony w lodzi, kolo mojej mamy i chetnie tam chodze bo sa tam ciuszku wylacznie dla dzieci w wieku 0-4 lata
a na swieta kupilam malej sukienusie taka jak ma Jenni Irtasi w avatarze oczywiscie z baletkami i opaska w komplecie
u mnie niestety lumpikow nie ma. a jesli sa to szkoda tam nawet zagladac. mam jeden ulubiony w lodzi, kolo mojej mamy i chetnie tam chodze bo sa tam ciuszku wylacznie dla dzieci w wieku 0-4 lata
a na swieta kupilam malej sukienusie taka jak ma Jenni Irtasi w avatarze oczywiscie z baletkami i opaska w komplecie
Własnie oglądam aukcje WOŚP i trafiłam na takie ufoludki Emilka ma 2 i jakies 2 miesiące temu to był hit niby takie coś a bawiła sie tym godzinami ;-)
DWA KOSMICZNE UFOLUDKI (146192) - Aukcje WOŚP 2008
właśnie pomyślałam że chyba coś sprzedam na rzecz WOŚP bo zbytnio nie mam kasy by coś kupić
właśnie pomyślałam że chyba coś sprzedam na rzecz WOŚP bo zbytnio nie mam kasy by coś kupić
my tez mamy takiego ufoludka i Weronika też swego czasu za nim szalałaWłasnie oglądam aukcje WOŚP i trafiłam na takie ufoludki Emilka ma 2 i jakies 2 miesiące temu to był hit niby takie coś a bawiła sie tym godzinami ;-)
reklama
Podziel się: