reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Rozalka super komplet :tak: Kuba na pewno będzie ślicznie w niej wyglądał:-):-):tak::tak: .Podobają mi się koszule w kratę:-):-):tak:

extra ogrodniczki ja tez lubie tak szymka ubierac i wlasnie sobie przypomnialam o jego ogrodniczkach ze wisza w szafie moze sa juz w koncu dobre. a jesli chodzi o koszule to polecam zdecydowanie z Zary sa mile w dotyku cieplutkie i lekko zwezane do dolu wiec nie robia sie takie kielbasy pod pachami i mozna je wlozyc tez fo spodni i na to sweterek. najmniej podobaja mi sie fasonowo z H&M.

wczoraj byłam w "lumpiku" na Emilkę straciłam 25zł a kupiłam 12 sztuk bodziaków, 2 bluzeczki od piżamki, 2 pary spodni, 1 bluzeczkę na długi rękaw
(były prześliczne ale na krótki:baffled:), 2 pajacyki piżamki no i chyba tyle ;-)

wczoraj byłam w "lumpiku" na Emilkę straciłam 25zł a kupiłam 12 sztuk bodziaków, 2 bluzeczki od piżamki, 2 pary spodni, 1 bluzeczkę na długi rękaw
(były prześliczne ale na krótki:baffled:), 2 pajacyki piżamki no i chyba tyle ;-)
Pozazdrościłam i dzis kupiłam 2 bluzeczki NEXT i bluzę z kapturem też NEXT(W paseczki granatowe) i wydałam całe 8 złoty.:-D

reklama
KUrcze gdzie wy kupujecie tak tanio. U mnie w lumpiku dla dzieci juz sa wycenione rzeczy i z regoly jedna nie kosztuje mniej jak 8-9zl...najczescie jak cos ladnego to ok 15 zl nawet 25:dry::confused:

Do góry