reklama
Ja też lubię robić w lumpikach zakupy dla Oliwki, a konkretnie w moim lumpiku, bo można niezniszczone firmówki za grosze kupić. Dziś np kupiłam Oliwce sukienkę na Gwiazdkę za całe 3 zł Wyprałam ją, jak wyschnie to Wam wkleję zdjęcie.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
KUrcze gdzie wy kupujecie tak tanio. U mnie w lumpiku dla dzieci juz sa wycenione rzeczy i z regoly jedna nie kosztuje mniej jak 8-9zl...najczescie jak cos ladnego to ok 15 zl nawet 25
U mnie podobnie.Drozyzna jak nie wiem...Kolezanka przyslala mi z Anglii nowe bluzeczki z Early Days w tej cenie.
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale szalejecie dziewczyny
Gosia....... ty to masz z tymi bodziakami zawsze tyle nakupujesz moze kupisz więcej i bedziesz handlować na allegro, a my bedziemy odkupywać
Ja widzialam śliczna sukieneczkę taka bardzo prostą w H&M ale kupie ja dopiero na wesele mojej siostry bo droga
Gosia....... ty to masz z tymi bodziakami zawsze tyle nakupujesz moze kupisz więcej i bedziesz handlować na allegro, a my bedziemy odkupywać
Ja widzialam śliczna sukieneczkę taka bardzo prostą w H&M ale kupie ja dopiero na wesele mojej siostry bo droga
Ja kupuję w takim, gdzie sprzedają ciuchy z Anglii i Irlandii, w tych lumpikach są najfalniejsze ciuchy.u mnie nie ma lumpików ani fajnych, ani tanich..... :-(
Ale szalejecie dziewczyny
no bodów ma mała sporo ale zawsze 1 lub 2 na dzień ma bo to albo mi przemoczy albo pobrudzi przez bluzeczkę ale zawsze codziennie ma 1 zakładany a zanim uzbieram jasne jej rzeczy to troszkę tych bodów pójdzie ;-) a co do allegro to nie mam kiedy wystawić mam 2 kartony firmowych ubrań Emilki ale jakoś czasu brak
kurcze ale musze wam też powiedzieć że widziałam w lumpiku super ładne firmowe sukienki jeszcze z metkami na lato za 5zł ale na Emilke były by za duże i nie wziełam a tak to nie mam dla kogo kupić jedynie dla synka siostry co kupiłam 2 pary spodni next za 5zł też jak nowe
ale jeśli komus potrzeba bodziaków czy innych ubranek to moge zobaczyć w niedzielę jadę ;-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Uważajcie dziewczyny na gumowe zabawki-piszczki. U nas są teraz przy ząbkowaniu na topie - gumowe kaczuszki, przy kazdej kąpieli niezbędne. Nie dość, że Milenka kiedyś o mało nie połknęła tego małego zaworka dzięki któremu zabawka piszczy, to ostatnio zauwazyłam, że kaczuszka zmienia kolor.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Odłozyłam kaczuchę na bok na kilka dni. Dzisiaj ją rozcięliśmy (była dosłownie sina w kilku miejscach) i okazało się, że spleśniała od środka. A Milenka tak uwielbiała ją brać do buzi i ssac, nie było szans żeby codziennie porządnie wyschła i taki jest efekt
Podziel się: