reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oj ja też lubie zakupy w lumpeksach robić :-D zwłaszcza dla Amelci - można dostać nowe, porządne ciuszki za grosze :tak:

hmm...może jutro tez sie wybiore jak na spacer pójdziemy :confused: :-):-)

reklama
Ja też lubię robić w lumpikach zakupy dla Oliwki, a konkretnie w moim lumpiku, bo można niezniszczone firmówki za grosze kupić. Dziś np kupiłam Oliwce sukienkę na Gwiazdkę za całe 3 zł :tak: Wyprałam ją, jak wyschnie to Wam wkleję zdjęcie.

KUrcze gdzie wy kupujecie tak tanio. U mnie w lumpiku dla dzieci juz sa wycenione rzeczy i z regoly jedna nie kosztuje mniej jak 8-9zl...najczescie jak cos ladnego to ok 15 zl nawet 25:dry::confused:

U mnie podobnie.Drozyzna jak nie wiem...:wściekła/y:Kolezanka przyslala mi z Anglii nowe bluzeczki z Early Days w tej cenie:wściekła/y:.

Ja też lubię kupować w lumpikach można trafić naprawdę fajne ciuszki i dobrej firmy:tak::-).Najczęściej kupuję body,rajstopki i sweterki po wypraniu wyglądają jak nówki,a z ceną to jest różnie:-D:-)

Ale szalejecie dziewczyny:)
Gosia....... ty to masz z tymi bodziakami :szok::-D:-D zawsze tyle nakupujesz moze kupisz więcej i bedziesz handlować na allegro, a my bedziemy odkupywać :-D

Ja widzialam śliczna sukieneczkę taka bardzo prostą w H&M ale kupie ja dopiero na wesele mojej siostry :) bo droga ;):tak:

Ale szalejecie dziewczyny:)
Gosia....... ty to masz z tymi bodziakami :szok::-D:-D zawsze tyle nakupujesz moze kupisz więcej i bedziesz handlować na allegro, a my bedziemy odkupywać :-D

Ja widzialam śliczna sukieneczkę taka bardzo prostą w H&M ale kupie ja dopiero na wesele mojej siostry :) bo droga ;):tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no bodów ma mała sporo ale zawsze 1 lub 2 na dzień ma bo to albo mi przemoczy albo pobrudzi przez bluzeczkę ale zawsze codziennie ma 1 zakładany a zanim uzbieram jasne jej rzeczy to troszkę tych bodów pójdzie ;-) a co do allegro to nie mam kiedy wystawić mam 2 kartony firmowych ubrań Emilki ale jakoś czasu brak :cool2:

kurcze ale musze wam też powiedzieć że widziałam w lumpiku super ładne firmowe sukienki jeszcze z metkami na lato za 5zł ale na Emilke były by za duże i nie wziełam a tak to nie mam dla kogo kupić :cool2: jedynie dla synka siostry co kupiłam 2 pary spodni next za 5zł też jak nowe :tak:

ale jeśli komus potrzeba bodziaków czy innych ubranek to moge zobaczyć w niedzielę jadę:-D ;-):tak:

Uważajcie dziewczyny na gumowe zabawki-piszczki. U nas są teraz przy ząbkowaniu na topie - gumowe kaczuszki, przy kazdej kąpieli niezbędne. Nie dość, że Milenka kiedyś o mało nie połknęła tego małego zaworka dzięki któremu zabawka piszczy, to ostatnio zauwazyłam, że kaczuszka zmienia kolor.

reklama
Odłozyłam kaczuchę na bok na kilka dni. Dzisiaj ją rozcięliśmy (była dosłownie sina w kilku miejscach) i okazało się, że spleśniała od środka. A Milenka tak uwielbiała ją brać do buzi i ssac, nie było szans żeby codziennie porządnie wyschła i taki jest efekt :szok:

Do góry