reklama
a ja mam do wydania spodenki dla chłopca Next jeansy i dla dziewczynki Early Days (jakoś tak ) dla dziewczynki są Emilce za duże w pasie i to sporo a jeansy mają za krótkie nogawki i w pupie też są jej za duże chętnym wyśle i pokaże zdjęcia ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kuba na wigilii wystapi w takiej kamizelce
Kamizelka w romby na 74/80cm dla chłopca (282294850) - Aukcje internetowe Allegro
koszuli białej(dostał od mojej kumpelki) i w spodenkach bojówkach granatowych(NEXT-kupiłam prawie nówki w lumpiku).
No i młody przygotowany do imprezy świątecznej u teściowej.Gorzej z mamusią...Coś se sprawić musi....
Kamizelka w romby na 74/80cm dla chłopca (282294850) - Aukcje internetowe Allegro
koszuli białej(dostał od mojej kumpelki) i w spodenkach bojówkach granatowych(NEXT-kupiłam prawie nówki w lumpiku).
No i młody przygotowany do imprezy świątecznej u teściowej.Gorzej z mamusią...Coś se sprawić musi....
jaki rozmiar :-)
9-12 miesięcy 80cm
na długość 43cm a od krocza nogawki mają 23 cm a Emilka musi mieć nogawki prawie 30cm
agusia9915
Matka wariatka
jakie sliczne:-)Antkowi kupiłam coś takiego (może na święta, może nie) ale bardzo ładne
na Antka też będą za krótkie
no właśnie głupia rozmiarówka bo w tyłku wielkie jak na słonia a nogawki krótkie
agusia9915
Matka wariatka
moze nie na słonia ale dzieciaczków typu michelin;-)
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Antkowi kupiłam coś takiego (może na święta, może nie) ale bardzo ładne
cudeńko!!!!!!!!!!!
Podziel się: