reklama
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad mam jeszcze jedną prośbę, możesz mi napisać jak sprawuje sie ten jeździk...kierownica w nim kręci kołami, czy jest stabilny, czy te boczne zabezpieczenia zdają egzamin, czy warto jeszcze mieć szelki... bo nadal jestem na rozdrożu
Mysia, ja mam cały czas jeszcze założony ten panel, z samą kierownicą jeszcze Oli jeździka nie używała, ale kierwonica kręci kołami Z tyłu jest zabezpieczenie przez fiknięciem kozła na plecy faktycznie do tyłu raczej upadek nie grozi (nie wszystkie jeździki je mają). Jako bujak nie mam żadnych zastrzeżeń, konstrukcja z płozami jest bardzo stabilna. Co do stabilności po zciągnięciu płoz .... to Ci powiem, że jak Oli spokojnie się odpycha, jeździk się nie wywraca, z tym, że ona się odpycha raczej dość gwałtownie, w taki sposób, że cała podskakuje na jeździku i wtedy to już jeżdzik się troszku chybocze, parę razy uchroniłam małą przed upadkiem na bok. Dlatego chcę jej kupić kask właśnie (już gdzieś pisałam o tym). Nie wiem czy są bardzo stabilne jeżdziki, takie na których nie grozi upadek, ja takich nie widziałam
WLASNIE UDALO MI SIE WYGRAC AUKCJE
ŚLICZNA SUKIENKA Z BOLERKIEM NA ŚWIĘTA ! (281058101) - Aukcje internetowe Allegro
z czego ciesze sie ogromnie....
i nawet nie pomyslalabym ze za takie grosze
ŚLICZNA SUKIENKA Z BOLERKIEM NA ŚWIĘTA ! (281058101) - Aukcje internetowe Allegro
z czego ciesze sie ogromnie....
i nawet nie pomyslalabym ze za takie grosze
a ja przed chwila taka kupiłam94 SUKIENKA WELUROWA NA ŚWIĘTA WIŚNIOWA 80/86 (279134165) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: