reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Ja tez mam zamiar kupic jakis ochraniacz na glowe dla Milki. Ten Bebeconfort jest fajny.;-)
agusia9915
Matka wariatka
ja tez bo tylko oni maja moj rozmiarBardzo sobie chwale buty z deichmanna
agusia9915
Matka wariatka
niespotykanycóż to za wyjątkowy rozmiar :-)
agusia9915
Matka wariatka
41-42skoro jednak kupujesz w tym rozmiarze to raczej spotykany
Ty wysoka kobita jesteś więc chyba duży rozmiar????
ale jak mi sie bardzo podobaja to i w 36 wejde;-)
zartowałam
Ewamat, faktycznie nie można przewidzieć reakcji dziecka, Oli na przykład 2 miesiące temu bała się lalki, nie żadnej interaktywnej, tylko takiej zwykłej, 20 cm długości.
Rozalka, widziałam już taki kask, niezły jest Dzieciak wygląda w nim kosmicznie, choć sama idea godna przemyślenia. Ja jednak raczej kupię coś w stylu:
KASK DLA DZIECI UNIWERSALNY (49-54cm) (274735622) - Aukcje internetowe Allegro
Będę Oliwce go zakładała tylko do jazdy na odpychaczu i później na rowerku, do chodzenia sobie podaruję, ona i tak ostrożnie chodzi.
Rozalka, widziałam już taki kask, niezły jest Dzieciak wygląda w nim kosmicznie, choć sama idea godna przemyślenia. Ja jednak raczej kupię coś w stylu:
KASK DLA DZIECI UNIWERSALNY (49-54cm) (274735622) - Aukcje internetowe Allegro
Będę Oliwce go zakładała tylko do jazdy na odpychaczu i później na rowerku, do chodzenia sobie podaruję, ona i tak ostrożnie chodzi.
Jakiś czas temu Oliwka dostała od moich rodziców bidon, przywieźli go jej z Niemiec. Tak wygląda:
Nie używałam go, bo bałam się, że Oli się pooblewa i dawałam jej pić w niekapku Aventu, ale wczoraj spróbowałam i okazało się, że to jest chyba bidon - niekapek. Przynajmniej tak mi się wydaje Jak Oliwka go położy lub jak trzyma do góry dnem to nic z niego nie wylatuje, ale jak go trzymam do góry dnem i energicznie potrząsam to parę kropelek wyleci (ale tylko jak ja potrząsam, Oli nie ma tyle siły) ... to jest to bidon - niekapek czy jednak się mylę Zworka żadnego nie ma. Ewamat, Ty masz bidon - niekapek, czy on przy energicznym potrząsaniu gubi kilka kropel
Nie używałam go, bo bałam się, że Oli się pooblewa i dawałam jej pić w niekapku Aventu, ale wczoraj spróbowałam i okazało się, że to jest chyba bidon - niekapek. Przynajmniej tak mi się wydaje Jak Oliwka go położy lub jak trzyma do góry dnem to nic z niego nie wylatuje, ale jak go trzymam do góry dnem i energicznie potrząsam to parę kropelek wyleci (ale tylko jak ja potrząsam, Oli nie ma tyle siły) ... to jest to bidon - niekapek czy jednak się mylę Zworka żadnego nie ma. Ewamat, Ty masz bidon - niekapek, czy on przy energicznym potrząsaniu gubi kilka kropel
Czasami gubi. Ale najważniejsze, ze dzięki temu zaworkowi woda tak szybko nie leci jak normalną rurką i Maja sie nie krztusi. Pije jej się z niego dużo wygodniej niż z kubków niekapków. A ten Twój bidon jest fajny. Jest to ponoć zdrowszy sposób picia niż niekapki. Dzięki temu też będzie umiała wypić przez rurkę soczek z kartonika.Jakiś czas temu Oliwka dostała od moich rodziców bidon, przywieźli go jej z Niemiec. Tak wygląda:
reklama
No o tym nie pomyślałam, że można kupić czasem picie z kartonika, jak zapomnę jej wziąć coś do picia na wyjście. Ale czy nasze dzieci mogą pić takie napoje z kartonika Ale mój bidon nie ma żadnego zaworka, sama nie wiem, jak to się dzieje, że ta woda z niego nie wylatuje A Oliwka tak samo sprawnie pije z tego bidonu jak niekapka Aventu, nawet się specjalnie nie musiała uczyć, prawie odrazu załapała.
Podziel się: