reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
ja sie boje ze dziecko bawiac sie pchaczem moze upasc na twarz:dry: moze mam zbyt bujna wyobraznie:tak:

stoliczek mi sie bardziej chicco podoba, bo widzialam oba na zywo i ten fishera jakos tak biednie porzy nim wyglada. ale na allegro mozna znalezc ciekawsze stoliki mimo iz nie sygnowane zadna znana firma. tylko nie wiadomo jak z jakoscia wykonania:eek:

a skarpetki sa cale silikonowe pod spodem. i faktycznie troche sie nozki poca, ale my w calym domu nie mamy ani grama dywanu wiecsa niezbedne:tak: jeste jeszcze wersja tej firmy skarpet "oddychajaca" czyli z dziurkami w silikonie. musze kupic i zobaczymy moze te lepiej sie sprawdza:tak:

a sa one firmy standtaler czy cuś:confused2:

Bardzo proszę Mysia:
3w1 JEZDZIK ROZOWY MIS bujak/chodzik INTERAKTYWNY! (278773426) - Aukcje internetowe Allegro

Ja to się teraz muszę się rozejrzeć nad kaskiem, bo jak Oli się odpycha na tym odpychaczu, to czasem robi to tak zamaszyście, że chybocze się na wszystkie strony, już parę razy by zaliczyła glebę, gdyby nie asekuracja :baffled: Oprócz tego wdrapuje się na niego i siada okrakiem jak jest przewrócony i leży na boku, co też prędzej czy później skończy się upadkiem :eek:

Ja kompletnie nie wiem jeszcze co kupimy Milence ale ona troszkę dziwnie reaguje na interaktywne zabawki. Dziś Jacek przyniosł jej z pracy takiego chrapiącego psiaka. Ruszaja mu się chrapki jak głośno chrapie i ogonek. I jak się go włączy, to Milenka rzuca się na niego i strasznie płacze, zachowuje się jakby mu się jakaś krzywda działa straszna :-D Na poczatku myślałam, ze sie go boi, ale wtedy przecież uciekałaby przed nim? A ona wprost przeciwnie :blink:

Joasiek, to może być jednak taka dziwna reakcja strachu przed tym psiakiem, rzuca się na niego, żeby go zakryć i go nie widzieć :confused: Kiedyś widziałam taki filmik w necie jak dziecko się wystraszyło jakiegoś strasznego filmu w kompie i zanim uciekło rzuciło się z płaczem na monitor i go okładało pięściami.

Oli wręcz przeciwnie, uwielbia wszystkie interaktywne zabawki, a im więcej robią hałasu tym lepiej.

reklama
Do góry