reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Uwazajcie na saneczki z nieokraglymi plozami...sa starsznie wywrotne.Jak sie troszke mocniej szarpnie sznureczek,to przewalaja sie nabok...:sorry2:.Straszaki mialy takie drewniane z oparciem i nie polecam.no chyba,ze ktos bedzie chodzil glownie prosto:-D i nie szarpal nerwowo sznureczka:-D:-).

reklama
Zdecydowanie jestem a drenianymi sankami na metalowych płozach z oparciem.Moja kumpela miała sanki z tworzywa(dała za nie 70 zł). i wjechała kilka razy na kamień,porobiły się rysy,a potem pęknięcia.Nikt nie chciał przyjąc reklamacji,bo to uszkodzenia mechaniczne.W końcu kupiła drewniane z Tesco za 29 zl. i była zadowolona.:tak:Więc my kupimy drewniane z oparciem,a do tego zamontujemy śpiworek z wózka,zeby było w nóżki ciepło.

Ja tez wole sanki drewniane sa bardziej wytrzymale:tak:
Ale ja raczej nie kupie z oparciem mam zwykle bo na snieg tu nielicze chyba ze jakis jednodniowy :baffled:

dziekuje Kasiu bardzo:tak:

a prezenty hubercika super!! My tez chce my cos na biegunach, ale chyba łosia z ikei bo taki slizny jest:tak:

z sankami sie wstrzymam. w razie czego tego towaru chyba w sklepach nie zabarknie. a sniegu moze zabraknac. mowi wam to pani meteorolog:tak: moze, ale nie musi oczywiscie. to wszystko zalezy od ...bla bla bla:-D

lil kate :tak::-D:-);-)
ja tez sie z sankami wstrzymuje nawet nie wiem gdzie tu jakies gorki ...(no w sumie w parku niedaleko jakas mala by sie znalazla...:-p)

rosmerta fajowy konik!!!

ja też narazie bastuje z sankami, skoro pani meteorolog :-D pisze że się wstrzymuje bo na śnieg nie wiadomo czy można liczyć to ja zawierzam :-):tak::-D i narazie nie kupuję

Lenulka, co do tego ze jestem meteorologiem to najszczersz prawda (choc jeszcze sie dokształcam):tak: i co do tego ze meteorolodzy zawsze sie mysla to tez prawda:tak:

Karola, super ten kombinezon, nie? ja musialam rodzicow az do pruszcza gdanskiego po niego wyslac:-p choc mieszkamy w lodzi:tak: zeby nie byl taki smutny kupilam kolorowa czape:tak:

a tak wogole to maja strasznie zanizona rozmiarowke. my mamy rozm 80 a jest przeogromniasty. normalnie ciuszki na 80 nosimy, nawet z cubusa gdzie tez ciuszki sa zawsze sporo wieksze niz sugeruje metka a w tym kombineznonie mala tonie. smiesznie to wyglada:-D

No właśnie, apropos tonięcia w kombinezonie - pisałam już Wam, że kupiliśmy kombinezon, który się okazał być na wzrost 98cm. Miałam wkleić zdjęcie, ale aparat mi cały czas nie działa, więc w końcu zrobiłam aparatem z telefonu komórkowego:

reklama
Kasiad Oliwka super w nim wyglada a ze jest troszke za duzy to nieszkodzi bedzie za rok jak znalazl :tak: Sliczna czapeczka z szaliczkiem:tak::tak:

Do góry