reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja kupiłam 120 ale jest mega za duzy naprawde:-)
jesli chcesz troszke wiekszy to ten pomiedzy 80 a 120 spokojnie
jesli chcesz troszke wiekszy to ten pomiedzy 80 a 120 spokojnie
oska
Fanka BB :)
super że poruszyłaś temat śpiworka bo również zamierzam kupić i nie wiem jaki..razem z Tobą czekam na podpowiedziDziewczyny, pomóżcie mi. Nie mam jeszcze na zimę śpiworka do wózka. Mam spacerówkę X-landera. Jaką długość powinnam wybrać, bo są od 80 do 120 cm.Jakie Wy kupowałyście?
Ja do mojego wózka mam śpiworek długości 100 cm i jest taki akurat, nawet parę centymetrów za duży. Jakby był dłuższy to by zwisał.
Najlepiej zmierzcie sobie wózek od końca oparcia do końca podnóżka i taki śpiworek najlepiej kupić.
Najlepiej zmierzcie sobie wózek od końca oparcia do końca podnóżka i taki śpiworek najlepiej kupić.
Agusia, idealne okreslenie "z odpustu" wszystkie ciuchy od tesciowej wlasnie takie sa
o co chodzi z tym spiworkiem?? bo ja chyba jakas ciemna jestem. to na kombinezon i pod przykrycie na wozek cos sie jeszcze zaklada?? piszcie dziewczyny bo oze moje dziecko zamarza
nie wiem czy wam pokazywalam, ale taki kombinezon kupilam dla malej
o co chodzi z tym spiworkiem?? bo ja chyba jakas ciemna jestem. to na kombinezon i pod przykrycie na wozek cos sie jeszcze zaklada?? piszcie dziewczyny bo oze moje dziecko zamarza
nie wiem czy wam pokazywalam, ale taki kombinezon kupilam dla malej
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kasiad wlasnie ze jest bardzo malutki otwor (jutro jak bedzie siedziec zrobie zdjecie i wkleje ) extra jechalam do sklepu go kupic bo niechcialam przez ebay bo moglabym sie przejechac i by do niego wpadla tak jak do tego z kaczuszka
reklama
Podziel się: