reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Normalnie mowimy tylko po polsku ,maz do dzieci po niemiecku (ale nie zawsze ) dzieci mowia po niemiecku ale starsza corka prubuje mowic do mnie po polsku a do meza przewaznie po niemiecku syn tylko po niemiecku (polski przyjdzie mu z wiekiem tak jak Jacqueline) a najbardziej podoba mi sie gadka cory np,"jaka mala sliczna kotek " no i wtedy kulamy ze smiechu:-D

reklama
Kasiad a moze ten nocnik z wiekszym otworem jest bez spluczki i papieru bo takie tez widzialam na ebay i moze te sa wieksze:confused:

Kasiu moja droga, prosze cie zdradz mi jak sie spisuje twoj jezdzik? bo mam chec kupic dokladnie taki sam:tak:
Bardzo dobrze :tak: Narazie używamy tylko z płozami, Oli sama się buja. Panel jej się podoba, trochę trudno jej nadusić guziczki które uruchamiają światełka i dźwięki, ale czasem jej sie uda. Siedziała na nim też na samych kółkach, ale tylko pod kontrolą, bo boję się, że się wyrżnie.

Fajne te sanki Oliwieczka.
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad zakupem sanek.
A będzie w ogóle tej zimy śnieg :confused: Co mówią prognozy pogody, bo przyznam się, że nie interesowałam się tym jeszcze :confused:

reklama
Do góry