reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

wczoraj zajrzałam do osiedlowego komisu z ciuszkami dzieciecymi i zaszalałam ;-) kupiłam Hubkowi sztruksowe ogrodniczki i jeszcze jedne z materiału podobnego do jeansu i bluzeczkę z długim rekawkiem i spodenki dresowe i bluzę polarkową taka cieniutką i zapłaciłam za wszystko tylko 40zł!!!:tak: a jak patrzyłam po sklepach to sztruksowych ogrodniczek ponizej 40zł nie było

reklama
no a ja sie pochwale ze byla mw gdansku w galerii baltyckiej i wpadlam do ZARY i kupilam Szymkowi koszule i sweterek ale tak pieknych rzeczy dla dziewczynek to naprawde nigdzie nie widzialam REWELACJA

U nas w Bydgoszczy nie ma chyba swojego sklepu, przynajmniej ja nie słyszałam.
Jestem ciekawa Karola, ile kosztowała koszula i sweterek u ZARY?

no nie bylo tragiczne bo na otwarcie galerii to promocje wszedzie byly zestawik kosztowal 100zl zrobie fotki to wkleje ale te sukienusie rajstopki pelerynki buciki bluzeczki jeny slodkie.:tak::tak::tak::tak:

Kupiłam dziś matę antypoślizgową, dzięki niej Milenka w końcu może sobie bezpiecznie siedzieć w czasie kapieli w naszej śliskiej wannie :happy2:

15.jpg

reklama
Do góry