reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Mamy większy model,rozmiar 74.Padł mi aparat,więc wkleiłam znalezione zdjęcie.Ale mamy taki sam.I jeszcze taki kremowy,rozmiar 80,ale muszę podwijać nogawki i rękawy mojemu krasnoludkowi.Ma jakieś 69 wzrostu.A Tośka ile ma wzrostu?O rany.I Kubus się mieści w ten kombinezonik?!To moja Tosia jest wielkoludem.:-) Nie zmieściłaby się w to. Chyba że na zdjęciu tak mało wyszedł:-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Zakupilam konradowi takie cos Bright Starts: Stolik zabaw z chodzikiem (247509195 - Aukcje internetowe Allegro mimo,ze jestem przeciwn chodzikom.Nie daje sobie juz nim rady,tylko rece...
Tyciu, super zabawka czego to juz nie wymysla ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik
Tez z nia mam tyle ganiania po mieszkaniu ze szok....oczy doslownie wkolo glowy...szafki pulki wszystko juz ma opanowanejestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...
Tez z nia mam tyle ganiania po mieszkaniu ze szok....oczy doslownie wkolo glowy...szafki pulki wszystko juz ma opanowanejestem w pokoju to nawet nie wiem kiedy znajdzie sie w kuchni...
Tycia, ale Kondzio przecież raczkuje tak? To nie zwiedza sobie pokoju/mieszkania na czworakach tylko chce ciągle na ręce Oli odkąd raczkuje na rękach wytrzymuje parę chwil, a potem się odpycha i chce żebym ją puściła na podłogę.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj,Kuba też włazi wszędzie.Dziś rozsypał mi proszek w łazience,przewrócił kwiat w doniczce i notorycznie klepał rączką w klatkę z króliczkiem.Tyciu, super zabawka czego to juz nie wymysla ale ja tak czy siak nie wsadzilabym Julci w to po pierwsze ze nie moze a po drugie nie chcialam nigdy uzywac takiego cuda jak chodzik
reklama
Podziel się: