reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja kurtkę zimową już kupiłam dawno. Kurtka jest pistacjowa (kolor jest pastelowy ale jednak znacznie żywszy niż na zdjęciu):

Kurtka jest na 80 cm, więc pewnie czeka mnie jeszcze w połowie zimy drugi zakup, chyba, że Oli nie urośnie za bardzo. Chociaż i tak przyda się coś na zmianę.
Butów zimowych nie miałam kupować, ale te strasznie mi sie spodobały i kupiłam. Muszę teraz tylko wyhaczyć gdzieś podobną czapkę, bo ta, która jest na zdjęciu z kurtką jest raczej na cieplejsze zimowe dni, a takiej bardzo ciepłej nie mam.
Buty wyglądają tak:

Ciepłe butki na zimne stópki:) (243853541) - Aukcje internetowe Allegro

A co do fotelika to narazie jeszcze Oli sie mieści w starym X-landerowskim, jest do 13 kg, ale jak będę zmieniac to raczej na taki (choć to jeszcze nie jest przesądzone)

JUŻ JEST!!! SUPER FOTELIK KIDDY LIFE PRO 9-36KG ! (223219133) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no my tez sie bedziemy rozgladac za nowym fotelikiem bo stary obiecalismy kolezance ktora rodzi w grudniu a pozatym Weronika w kombinezonie napewno by sie do niego nie zmiescila:tak:
tylko stras:tak:nie dr:tak:ogie sa te z przedzialu wagowego 9-18 kg:szok:

no my tez sie bedziemy rozgladac za nowym fotelikiem bo stary obiecalismy kolezance ktora rodzi w grudniu a pozatym Weronika w kombinezonie napewno by sie do niego nie zmiescila:tak:
tylko stras:tak:nie dr:tak:ogie sa te z przedzialu wagowego 9-18 kg:szok:
Drogie to prawda.Też szukamy dobrego w przystępnej cenie.Na razie mój krasnoludek się mieści,ma jeszcze wkładke dla niemowląt.Teraz dopiero dotyka ją głową.:-D

Drogie to prawda.Też szukamy dobrego w przystępnej cenie.Na razie mój krasnoludek się mieści,ma jeszcze wkładke dla niemowląt.Teraz dopiero dotyka ją głową.:-D

Rozalka, żartujesz chyba!!!!!:szok::szok::szok: Filip nie mieścił się we wkładce już w połowie trzeciego miesiąca....Ja też rozglądam sie za fotelikiem dla Filipa, ale jeszcze nie tak szalenie..zamierzam dopiero zmienić między listopadem a grudniem...choć mały tak rośnie, ze nie wiem jak długo będziemy mieli szanse na korzystanie z tego co mamy..a w kombinezonie to już sie raczej nie zmieści....

u nas bedzie taki RECARO
albo taki MAXI COSI
Ten pierwszy chyba prędzej, bo jednak ceny są kosmiczne, i wolę już kupić na dłużej

:szok::szok::szok:jestem w szoku.....Julka jak miala chyba 3 miesiace to jezdzila juz bez tej wkladki...a teraz ledwo ledwo...ok listopada bedzie trzeba kupic nowy fotelik, ale taki do 25kg.

reklama
Do góry