reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Oliwce rehabilitantka wkladał walec pod brzuszek, to wzmacnia ręce. Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania. No ale w końcu nie kupiłam tego walca jak już pisałam.

reklama
Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania.

Sprytny sposób, że też wcześniej na to nie wpadłam :-D Ja czasem kładłam Milenę na nadmuchany na maxa walec i toczyłam w przód i w tył, bardzo jej się to podobało, a potem zaczęła się za nim czołgać bo bardzo ją ciekawiły te brzęczące piłeczki w środku :happy2:

Pewnie mamy te same, z Fisher Price? jedna ma w środku grzechotkę, a pozostałe nie wydają dźwięków :tak: Milenka lubi jedynie tą, z której sterczą kolorowe wstążeczki :happy2:

aga-pg trudno powiedzieć, ja mam właśnie ten drugi. Plusem w nim jest to, ze widać toczące się kulki, nie wiem czy widać je w walcu chicco, nie widziałam go na żywo i ciężko mi coś doradzić. Drogi jest na Allegro ten walec, wpisz w google "walec cotoons" można go kupić w sklepikach internetowych za 36zł, np tutaj

U nas rolę walca spełnia duża butla po wodzie Żywiec Zdrój.Kubulek uwielbia ją toczyć po podłodze.A jak mu ucieknie na gołe panele,to aż piszczy z radości.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry