Oliwce rehabilitantka wkladał walec pod brzuszek, to wzmacnia ręce. Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania. No ale w końcu nie kupiłam tego walca jak już pisałam.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Mówiła, żeby walec nadmuchiwać do takiej wielkości, żeby dobrze się mieścił pod brzuszkiem w pozycji do raczkowania.
Sprytny sposób, że też wcześniej na to nie wpadłam Ja czasem kładłam Milenę na nadmuchany na maxa walec i toczyłam w przód i w tył, bardzo jej się to podobało, a potem zaczęła się za nim czołgać bo bardzo ją ciekawiły te brzęczące piłeczki w środku
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
aga-pg trudno powiedzieć, ja mam właśnie ten drugi. Plusem w nim jest to, ze widać toczące się kulki, nie wiem czy widać je w walcu chicco, nie widziałam go na żywo i ciężko mi coś doradzić. Drogi jest na Allegro ten walec, wpisz w google "walec cotoons" można go kupić w sklepikach internetowych za 36zł, np tutaj
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wczoraj Wiki sama sobie wybrała, takiego żółwika Smyk
My też takiego mamy ;-)
reklama
Dziewczyny, co o tym sądzicie:
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (223952302) - Aukcje internetowe Allegro
8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK i OD 4m-ca (223952302) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: