Kupcie sobie nowy nr gazety Dziecko. Za jedyne 3,50 jest gazeta z książeczką z bajeczką i płytą cd, na której czytana jest ta bajka. Ja mam Brzydkie kaczątko i czyta bajkę Magda Umer. Jest jeszcze Kot w butach, Stoliczku nakryj sie, Calineczka...:-)
reklama
mysia23
mama dwójeczki
A my właśnie na topie szukania jakiejś mega paki dla Filipa na późno letnie i jesienno-zimowe dni...tak szybko ostatnio mi rośnie,ze większość cieplejszych ubrań jest za mała.....i mam problem, bo nosi już ubranka z przedział wiekowego 6-9,9-12m, niektóre znowu maja oznaczenia 80, 86 cm - co niby odpowiada dziecku w wieku 12-18miesiecy...na allegro są przedziały rożne, np.1-2lata i tam rozmiary są właśnie 80-86, tez z przedziału 9-12m maja rozmiary 74-80, a te z 6-9 miesięcy 68-74..(ten przedział to już raczej za mały, bo teraz go nosi i jest bardzo na styk) bądź tu mądrym co wybrać...nie wiem czego szukać
A wy jak kupujecie to jakich rozmirków szukacie??
A wy jak kupujecie to jakich rozmirków szukacie??
mysia, ciężko tak włąśnie wybrac nie widząc tego. Zalezy jaki to ciuszek, jakiej firmy itd. My niektóre rzeczy mamy jeszcze na 68 cm, ale większośc na 74 cm albo 80cm. Myślę, że na późną jesień to 80 lub 86 cm.a na zimę to juz chyba 92 cm
Pamiętaj, że z H&M ciuszki są zawyżone rozmiarowo, czyli jak np. dziecko nosi zazwyczaj 68 to z h&m będzie miało 62cm:-)
Pamiętaj, że z H&M ciuszki są zawyżone rozmiarowo, czyli jak np. dziecko nosi zazwyczaj 68 to z h&m będzie miało 62cm:-)
u nas tez taka rozmiarówka, ale zdarza się, że czasem napisane jest 74 a też wejdzie jak trafi się duzy egzemplarz.Mysia u nas tez tylko duze rozmiary. Martusia jest duzym dzieckiem, teraz nosi 80 lub 12-18 miesiecy ale na jesień kupuje także 86
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Konrad body,bluzki,bluzy nosi na 80-86.....
86! Rrrrany jak to możliwe, Konradek chyba nie jest taki duży??? My w 3/4 rozmiar 68 i kilka ciuszków 74. Wydaje mi się, że 86 będziemy nosić dopiero w środku zimy? Aż boję się teraz cokolwiek kupować.. na razie nie mam nic w rozmiarze 80 na jesień
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Joasiek u nas tak samo.Niektóre ciuszki 68,a kilka 74.Kuba,mój Pączek jest króciutki ale pulchniutki.:-)86! Rrrrany jak to możliwe, Konradek chyba nie jest taki duży??? My w 3/4 rozmiar 68 i kilka ciuszków 74. Wydaje mi się, że 86 będziemy nosić dopiero w środku zimy? Aż boję się teraz cokolwiek kupować.. na razie nie mam nic w rozmiarze 80 na jesień
Podziel się: