reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i kupiłam stwierdziałam że na takie mocowanie jest naprawde zabawka bardzo wielofunkcyjna bo i do fotelika i wozka a kazde ma inny rozstaw a na takie uchwyty to roznie bywa jak peknie to co ??? ZESTAW ZABAWEK DO FOTELIKA / WÓZKA - PAŁĄK (220090982) - Allegro poluje jeszcze na cos ale zdradze pozniej
Karola, bardzo fajne
ostatnio kupilam zwyczajngo gumowego kotka ktory piszczy jak sie nacisnie (takie jak dla psa) i martyna jest bardzo zadwowlona z niego. a kosztowal mnie cale 7,99 takie to moje dziecko ekonomiczne
ostatnio kupilam zwyczajngo gumowego kotka ktory piszczy jak sie nacisnie (takie jak dla psa) i martyna jest bardzo zadwowlona z niego. a kosztowal mnie cale 7,99 takie to moje dziecko ekonomiczne
karola-04
NOWE __Tiny Love _ZABAWKI DO WÓZKA TRIO ___OKAZJA (217285343) - Allegro ostatnia zabawka na droge i jestesmy gotowi
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
Zabaweczki sliczne i napewno sie spiszą, moj synek je uwielbia.
Dzisiaj kupilismy Kubulinkowi ubranko w H&M:-)bardzo lubie ten sklep niestety u nas w miescie go nie ma i dlatego jak tylko gdzies jedziemy to korzystamy z okazji i buszujemy po sklepach:-)
Dzisiaj kupilismy Kubulinkowi ubranko w H&M:-)bardzo lubie ten sklep niestety u nas w miescie go nie ma i dlatego jak tylko gdzies jedziemy to korzystamy z okazji i buszujemy po sklepach:-)
karola-04
stanki3 a masz takie zabawki??? serio sprawdzaja sie??? no idzie ze jest cos nowego bo bylam w piatek w H&M i takiej czapeczki nie było a jest juz cos na jesien wiecej??
ja mojemu nic z wyjatkiem body nie moge zalozyc bo odrazu ma to pod szyja tak sie wierci
ja mojemu nic z wyjatkiem body nie moge zalozyc bo odrazu ma to pod szyja tak sie wierci
reklama
stanki3
Mamy lutowy'07 Początkująca(y)
Tak Karola-04 mam takie zabawki, najpierw kupilam do fotelika samochodowego z TCM tchibo, one sa na takiej jakby "spreżynie" zawija sie je na pałąku od fotelika i Kubusiek je od poczatku polibił, a póxniej jak przesiedlismy sie do spacerowki to kupiłam na takim sztywnym paląku i tez bardzo je lubi, umilaja mu spacery i zakupyTakże bądz spokojna takie zabawki sie sprawdzają-a Twoja jest śliczna!!!!!!!!
Podziel się: