reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Też wczoraj oglądałam u nas na rynku takie puzzle, ale zrezygnowałam, bo za małą paczkę chcieli 9 zł, a to już lekka przesada - te same na Allegro są po 3,60. Ale ja chyba kupię takie duże na Allegro.
Wczoraj za to kupiłam w MediaMarkcie Oliwce płytę CD- Wiązankę przebojów dla dzieci. Płyta kosztowała 9.90zł i zawiera aż 40 piosenek. Oli bardzo lubi muzykę, jak leci u nas MTV to przy niektórych utworach "śpiewa" po swojemu.

reklama
Gosia a porozglądaj się po Allegro, ja mam 2 komplety puzzli pakowanych po 36 sztuk w komplecie, wielkość jednego elementu to około 14x14 i z tych 2 kompletów ułożyłam małej matę o powierzchni około 90x130cm.

Gosia a porozglądaj się po Allegro, ja mam 2 komplety puzzli pakowanych po 36 sztuk w komplecie, wielkość jednego elementu to około 14x14 i z tych 2 kompletów ułożyłam małej matę o powierzchni około 90x130cm.

Bede musiała się porozglądać :tak: ale kupie po powrocie z wakacji ;-)

Wczoraj za to kupiłam w MediaMarkcie Oliwce płytę CD- Wiązankę przebojów dla dzieci. Płyta kosztowała 9.90zł i zawiera aż 40 piosenek. Oli bardzo lubi muzykę, jak leci u nas MTV to przy niektórych utworach "śpiewa" po swojemu.

a my kupujemy co tydzienw czwartek plyty z dziennikiem z przebojami dla dzieci i Makrelka tez jest zachwycona:tak: muzykalne te nasze szkraby :tak:

reklama
no dla mojego faceta extra i waga dla moich plecow tez super 6,3kg :-D:-Da kolory hmmm ja mam granat byl czerwony i taki pistacjowy jakby znalazłam link ale jak go wczoraj wkleiłam to nie da rady w niego wejść.

No ja polecam może nie jest tani 500zł ale ma najdłuższe plecy ze wszystkich spacerówek typu parasolka a to chyba ważne bo ma starczyć już do końca podróży wózkowych. prowadzi się lekko fajnie skręca jedyna wada to źle idzie po piachu no ale to każda parasolka tam ma bo małe kólka są. i nie ma pałąka z przodu ale można dokupić i pasuje.

Do góry