reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad super!Trzeba tępić nieuczciwość.Ciekawe,czy odda i przeprosi.Ludzie to potrafią kręcić....

reklama
agusia, dopiero teraz zobaczyłam, że mamy takie same butki-adidaski dla naszych dziciaczków:-)Tylko moejej Tośce jakos cięzko one wchodzą...Jakąś dziwną stopę ma moja córka- tak jakby wysoka na podbiciu:confused:

kasiad- tez popieram to publiczne oczernienie laski. Niech wie, że jej nie popuścisz...
Co do puzli piankowych to polecam!!!!Ja kupiłam bardzo tanio, bo po 5 zł - tylko takie mnijesze i musiałam kupić 2 paczki, żeby była duża powierzchnia do przekręcania się.Na tym zdjęciu jest jeszcze jedna paczka tylko:-)

Oliwieczka- sliczne ciuszki kupiłas dla Zosi. Moja mama prawie codziennie cos dla Tosi nowego przynosi. Oczywiście kupuje to w lumpeksach.:-)
Co do zabawek to ja tez raczej sama Tosi nic nie kupuję. To co ma dostała w prezencie przeważnie. Raz w Smyku kupiliśmy fajna pluszową grzechotkę- z tej Smykowej marki "Smiki". Jest fajna, bo ma troczki do wiązania i można ja doczepić do maty, albo do wózka- Tosia ma ją w wózku. I niedroga- 19,90zł!!

Shot with DiMAGE Z1 at 2007-07-07

Kasiad bardzo dobrze zrobiłas !!!!
Wkurzyly mnie tamte dziewczyny,ze wyskoczyly z pretensja do Ciebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Taka reakcja była w sumie do przewidzenia.. bo wyobraźcie sobie analogiczną sytuację - na któryś z naszych wątków wchodzi laska i nadaje na którąś z nas. Nie broniłybyśmy naszej kochanej Lutówki? Oczywiście że tak by było! ;-)

Kasiad: absolutnie nie przejmuj się tym co napisały... wystarczająco wyraźnie zaznaczyłaś, że panna nie reaguje na privy, maile i gg. Wydaje mi się, że jedyne co ewentualnie mogłabyś z tym zrobić, to napisać do tych lasek coś w tym stylu, że może faktycznie wybrałaś do tego zły wątek, skasować tamtego posta i założyć u nich nowy wątek pt. "do Agusi29" i tam przekopiować to wszystko co napisałaś wcześniej. Albo wogóle to zlać i nic już nie pisać... bo jak odpowiesz to wywoła to niepotrzebną dyskusję która do niczego nie doprowadzi. Tylko nie wiem czy wtedy w natłoku tych życzeń Twój post nie zostanie przed delikwentkę przeoczony i zapomniany?

reklama
Do góry