reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek, już zdążyłam im odpowiedzieć. Reakcją lasek nie przejmuję się w ogóle, jakby któraś z nich straciła swoją kasę, to też by się wkurzały na maska, jednak nie spodziewam się zrozumienia, obecnie jestem po prostu juz tak wkurzona, że musiałam zrobić lasce wstyd.

reklama
Dobra, zakończyłam tę sprawę na wątku lipcowym. Nie będę więcej tam pisać - napisałam im to. Jak nie dostanę swoich pieniędzy do końca lipca to chrzanię, idę zgłosic sprawe na policję i koszty dziewczynie wzrosną.
Ale zobaczcie jaka znieczulica: to nie nasz problem, załatwiajcie sprawy między sobą. Jak w życiu :growl:

Kasiad pisz dziewczyno do moderatora,admina...Niech juz wiecej nie oszukuje!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas w weekend były Dni Pajęczna i Fili dostał od dziadka balonik napompowany helem, samochodzik i jest prze szczęśliwy...ciągnie za wstążkę i sie śmieje:tak::tak:

nuśka kupiłaś już leżaczek? Zdecydowałam, że huśtawkę sprzedam i też kupię taki leżaczek, bardzo mi się spodobał. Decyzje podjęłam jak zobaczyłam jak Oliwka się w nim buja;-)
Jeszcze nie:wściekła/y: ale w tym tygodniu na 100% kupimy....czekamy na kase za chustawke, kupila ja moja kolezanka i mowila ze da po 10....no i czekam...
A co do tego ze Oliwcia bujala sie w nim tak cudnie mnie przekonalo jeszcze bardziej do kupna wlasnie tej:-D:-p

no a ja mam w końcu nowe autko ;-) i SZymonek już się nie buntuje wiec spacerówka na pompowanych kołach zostanie na zimę i wypady do lasu Pasa

reklama
karola-04: jaki to wózio? Bo linka nie da się otworzyć :no:

A ja dziś kupiłam 2 komplety puzzli piankowych po 5,90zł za komplet i jestem z nich bardzo zadowolona :-) Świetna rzecz, najpierw jako mata do leżenia, potem do poznawania kolorów, literek i cyferek, można też użyć jako sorter kształtów i w końcu do układania prostych słów, super pomysł z tymi puzzlami :tak:

Do góry