Joasiek, już zdążyłam im odpowiedzieć. Reakcją lasek nie przejmuję się w ogóle, jakby któraś z nich straciła swoją kasę, to też by się wkurzały na maska, jednak nie spodziewam się zrozumienia, obecnie jestem po prostu juz tak wkurzona, że musiałam zrobić lasce wstyd.
reklama
Dobra, zakończyłam tę sprawę na wątku lipcowym. Nie będę więcej tam pisać - napisałam im to. Jak nie dostanę swoich pieniędzy do końca lipca to chrzanię, idę zgłosic sprawe na policję i koszty dziewczynie wzrosną.
Ale zobaczcie jaka znieczulica: to nie nasz problem, załatwiajcie sprawy między sobą. Jak w życiu
Ale zobaczcie jaka znieczulica: to nie nasz problem, załatwiajcie sprawy między sobą. Jak w życiu
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad odniosłam to samo wrażenie...istne samolubstwo i chamstwo
mysia23
mama dwójeczki
Kasiad pisz dziewczyno do moderatora,admina...Niech juz wiecej nie oszukuje!!!!!!!!!!!!!
POPIERAM!!!! Kara musi być!!!!!
Jeszcze nie ale w tym tygodniu na 100% kupimy....czekamy na kase za chustawke, kupila ja moja kolezanka i mowila ze da po 10....no i czekam...nuśka kupiłaś już leżaczek? Zdecydowałam, że huśtawkę sprzedam i też kupię taki leżaczek, bardzo mi się spodobał. Decyzje podjęłam jak zobaczyłam jak Oliwka się w nim buja;-)
A co do tego ze Oliwcia bujala sie w nim tak cudnie mnie przekonalo jeszcze bardziej do kupna wlasnie tej
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
karola-04: jaki to wózio? Bo linka nie da się otworzyć
A ja dziś kupiłam 2 komplety puzzli piankowych po 5,90zł za komplet i jestem z nich bardzo zadowolona :-) Świetna rzecz, najpierw jako mata do leżenia, potem do poznawania kolorów, literek i cyferek, można też użyć jako sorter kształtów i w końcu do układania prostych słów, super pomysł z tymi puzzlami
A ja dziś kupiłam 2 komplety puzzli piankowych po 5,90zł za komplet i jestem z nich bardzo zadowolona :-) Świetna rzecz, najpierw jako mata do leżenia, potem do poznawania kolorów, literek i cyferek, można też użyć jako sorter kształtów i w końcu do układania prostych słów, super pomysł z tymi puzzlami
Podziel się: