reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

tak myślałam co na chrzciny zamówic dla mojego synka i juz jestesmu po i caly pokoj zrobil sie pelny polecam goraco huśtawke jest naprawde fajowa zwlaszcza na te pozycje oparcia SUPER Hustawka dla dziecka - hustawki PROMOCJA (198259664) - Allegro mata z tropikalnej wyspy swiata muzyki i innych modeli ten mi sie najbardziej podoba ZABAWKA MATA PLAC ZABAW TINY LOVE WYSPA+BONUSY!!!! (201572743) - Allegro id otego ekstra 4 zawieszki super rybe co wibruje i rusza pletwami no i dostal zlota monete i ksiazeczke gdzie chrzestny bedzie zmieral dla niego kase na 18 urodziny super pomysl co. no i szalenstwo za nami a jeszcze male fundusze aby cos mu dokupic ale pewnie to tez mu wplacimy do banku.

reklama
No to masz już z głowy Karola. Impreza udała się?
Bardzo fajna huśtawka, jak bym miała więcej miejsca w domu, to bym pomyślała też o takiej.

no imprezka spoko do 24 siedziala rodzinka a ja za to od 5 rano z maluszkiem pod matą. tak obawialam sie tej maty ze strata kasy i ze nie bedzie chcial tam lezec ale jak narazie z godzine wytrzymuje wiec jestem zadowolona.

Widzę, że wybrałaś tą matę, która mi się najbardziej spodobała. Szkoda, że Oliwka dostała już zwykłą matę, bo bym jej napewno taką kupiła. No ale kupować drugą matę to jest trochę bez sensu.

pewnie ze nie ma to sensu nadrobisz atrakcje dodatkowymi zabawkami. polecam rybke z tiny love co wibruje dzwoni super.

Wiecie, z tym obiciem krzesełka, to równie dobrze można robić na odwrót - kupić z obiciem materiałowym i na czas karmienia podkładać jakąś pieluszkę żeby się nie pobrudziło :tak: Ja chyba tak właśnie zrobię.
Huśtaweczka super, już wcześniej o takiej myślałam, nie tyle do domu, co na działkę.. zauważyłam że Milenka szybko zasypia gdy się ją huśta, więc może uda się ją usypiać przy położonym oparciu a potem przenieść w bezpieczniejsze miejsce?

Joasiek, mi sie tez wydawalo ze Julka lubi hustanie sie...ale niestety sie pomylilam:-D kupilismy jej juz dosc dawno zreszta taka hustawke FISHER-PRICE HUSTAWKA MORSCY PRZYJACIELE wys.15z (203606792) - Aukcje internetowe Allegro
i tak nie zabardzo w niej chciala siedziec...teraz dopiero co w niej wytrzymuje ok 30 min. ale nie moze sie bujac bo zaraz jest zla:szok:
Ale jak wiadomo jednemu dziecku bedzie to odpowiadac a drugiemu nie....:rofl2::happy2:Moze akurat Milenka pokocha to bujanie:-):tak:
a co do krzesełka to juz sama nie wiem, chyba nie bede zwracac uwago na to czy to ceratka czy nie...macie racje ze zawsze mozna podlozyc pieluszke:-D

reklama
AGUSIA ja dokładnie takie samo kupie jak ty masz moim zdaniem jest najlepsze bo sie przyda na lata nawet jako stolik na kawe dla mnie na tarasie :happy2: i tez nigdy nie slyszalam aby kolezanki na takie foteliki sie użalały.

a co do spania małego w huśtawce to jeszcze mu sie nie udalo pomimo ze tez lubi bujanie aby zasnąć moze to dla niego zbyt nowe doświadczenie.

Do góry