reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
AGUSIA ja dokładnie takie samo kupie jak ty masz moim zdaniem jest najlepsze bo sie przyda na lata nawet jako stolik na kawe dla mnie na tarasie :happy2: i tez nigdy nie slyszalam aby kolezanki na takie foteliki sie użalały.
nasz tez jak nie miałam stołu i krzeseł na ogródku to słuzył jako stolik do kawy i nietylko:-p

my też na chrzciny dostalismy takie krzesełko,fajna sprawa,na pewno straczy na dłużej.ja ma siedzisko obite ceratką-błękitne w dalmatyńczyki;)

Ja w końcu zdecydowałam się na to samo krzesełko które ma aga-pg:
KRZESEŁKO FISHER PRICE RAINFOREST Wys.15zł,gw24m (204212764) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj przyszło. Wyglada bardzo ładnie i stabilnie. Myślałam, że obicie jest materiałowe, ale zrobione jest z jakiegoś sztucznego materiału.. coś jakby cerata ale nie taka normalna plastikowa, tylko bardziej przypominająca ortalion, nie wiem dokładnie co to za materiał, mam nadzieję że Milutek nie będzie się do niego przyklejał :happy2:

Ja kupie chyba takie zwykle do rozlozenia na stolik i krzeselko(dlatego,ze na dluzej starczy).Pamietam,ze dzieciaki potem chetnie same jadly i malowaly przy nim:tak:.

No fajne to krzesełko. Widzę, że można prać ten materiał, to fajna sprawa.
Ja narazie cały czas się zastanawiam i karmię w leżaczku, a prawie po każdym jedzeniu mam coś tam do wyczyszczenia z leżaczaka. Ale za każym razem coraz mniej. Oliwka nauczyła się już ładnie połykać i nie jest tak wysmarowana na około buzi koszmarnie jak na początku. Ale niestety lubi sobie włożyć czasem rączkę do buzi pełnej zupki i nie zawsze uda mi się wyczyścić tę rączkę zanim czegoś nie dotknie.

Kasiu- ja tez karmie w lezaczku i dopuki mała nie bedzie sama sidziała nie włoze jej do krzesełka;-)
ja na lezaczek kłade duzy recznik i tylko recznik czasem jest brudny:tak:;-)

reklama
Ja też karmię w leżaczku i tak samo, dopóki Milenka nie będzie siedziała samodzielnie, to nie posadzę jej na krzesełku. Ale chciałam mieć ten zakup już z głowy żeby nam się pieniądze nie rozeszły :cool:

Do góry