Ja też mam podobny zestawik dostałam od siostry na chrzciny małej i moja siostra ma takie krzesełko dla synka mały ma 3 latka i nadal z niego korzysta i nie narzekała nigdyMeble dzieci�ce - Drewex Krzese�ko wielofunkcyjne
ja ma taki od 6 lat i nic mi sie nie odparzało
pieluch tez nie kładłam
fotelik słuzy po dzis dzien Konradowi jako krzesełko i stolik
to jest ten wiekszy
reklama
agusia9915
Matka wariatka
nasz tez jak nie miałam stołu i krzeseł na ogródku to słuzył jako stolik do kawy i nietylkoAGUSIA ja dokładnie takie samo kupie jak ty masz moim zdaniem jest najlepsze bo sie przyda na lata nawet jako stolik na kawe dla mnie na tarasie i tez nigdy nie slyszalam aby kolezanki na takie foteliki sie użalały.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dokladnie tez mamy takie krzesełko,juz słuzy trzeciemu dziecku,(dostaliśmy od znajomych) i nadal wygląda jak nowe.Mama nam uszyje jakies materiałowe siedzisko i będzie super.Meble dzieci�ce - Drewex Krzese�ko wielofunkcyjne
ja ma taki od 6 lat i nic mi sie nie odparzało
pieluch tez nie kładłam
fotelik słuzy po dzis dzien Konradowi jako krzesełko i stolik
to jest ten wiekszy
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja w końcu zdecydowałam się na to samo krzesełko które ma aga-pg:
KRZESEŁKO FISHER PRICE RAINFOREST Wys.15zł,gw24m (204212764) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj przyszło. Wyglada bardzo ładnie i stabilnie. Myślałam, że obicie jest materiałowe, ale zrobione jest z jakiegoś sztucznego materiału.. coś jakby cerata ale nie taka normalna plastikowa, tylko bardziej przypominająca ortalion, nie wiem dokładnie co to za materiał, mam nadzieję że Milutek nie będzie się do niego przyklejał
KRZESEŁKO FISHER PRICE RAINFOREST Wys.15zł,gw24m (204212764) - Aukcje internetowe Allegro
Dzisiaj przyszło. Wyglada bardzo ładnie i stabilnie. Myślałam, że obicie jest materiałowe, ale zrobione jest z jakiegoś sztucznego materiału.. coś jakby cerata ale nie taka normalna plastikowa, tylko bardziej przypominająca ortalion, nie wiem dokładnie co to za materiał, mam nadzieję że Milutek nie będzie się do niego przyklejał
No fajne to krzesełko. Widzę, że można prać ten materiał, to fajna sprawa.
Ja narazie cały czas się zastanawiam i karmię w leżaczku, a prawie po każdym jedzeniu mam coś tam do wyczyszczenia z leżaczaka. Ale za każym razem coraz mniej. Oliwka nauczyła się już ładnie połykać i nie jest tak wysmarowana na około buzi koszmarnie jak na początku. Ale niestety lubi sobie włożyć czasem rączkę do buzi pełnej zupki i nie zawsze uda mi się wyczyścić tę rączkę zanim czegoś nie dotknie.
Ja narazie cały czas się zastanawiam i karmię w leżaczku, a prawie po każdym jedzeniu mam coś tam do wyczyszczenia z leżaczaka. Ale za każym razem coraz mniej. Oliwka nauczyła się już ładnie połykać i nie jest tak wysmarowana na około buzi koszmarnie jak na początku. Ale niestety lubi sobie włożyć czasem rączkę do buzi pełnej zupki i nie zawsze uda mi się wyczyścić tę rączkę zanim czegoś nie dotknie.
agusia9915
Matka wariatka
Kasiu- ja tez karmie w lezaczku i dopuki mała nie bedzie sama sidziała nie włoze jej do krzesełka;-)
ja na lezaczek kłade duzy recznik i tylko recznik czasem jest brudny;-)
ja na lezaczek kłade duzy recznik i tylko recznik czasem jest brudny;-)
reklama
Podziel się: