reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

mysia23 ,sliczny jest ten pepe <chociaz tez nie widze czym sie roznia:-p> chyba tez taki zamowimy.....jestem zadowolona z BABY DESIGN takze pewnie i ten zakup okaze sie w 10.
Kasiad moze tez sie skusisz;-):-D

reklama
Ja też właśnie upatrzyłam sobie te dwa do których wkleiłaś linki mysia23 :tak: Zwłaszcza to drugie jest ładniutkie... ale jeszcze bardzo podoba mi się to krzesełko:
KRZESEŁKO FISHER PRICE RAINFOREST Wys.15zł,gw24m (202739868) - Aukcje internetowe Allegro
Kupię pewnie któreś z tych trzech właśnie :happy:

Kasiad: to pierwsze szczerze mówiąc zupełnie mi się nie podoba, zwłaszcza jego kolor :eek: Drugie znacznie lepsze, choć może troszkę za smutne kolorystycznie.. no sama nie wiem :confused: Ja się nie rozglądam za krzesełkiem 2 w 1, bo teraz na rynku są tak śliczne mebelki dla dzieci że jak już Milenka będzie chodziła, to będę wolała kupić jej jakiś słodki komplecik mebelek typu stolik + krzesełka :tak:

Ja jeszcze nie wiem jakie kupię (i czy w ogóle kupię), narazie się zastanawiam i rozglądam.
Może faktycznie to Baby Dreams jest lepsze :confused: Mniej miejsca zajmuje niż takie ze stolikiem, można je złożyć i schować gdzieś za szafę i można regulować wysokość, a na tgym przecież mi w sumie zależy.
Mysia, napisz zapytanie do wystawiającego te krzesełka czym one się różnią, bo ja też nie zauważyłam różnicy, ale musi jakaś być, bo to 2 różne modele.

Coś mi się przypomniało: koleżanka ma krzesełko wyłożone ceratą taką jak w Baby Dreams i skarży się, że mały ma zawsze mokre plecki :baffled:

Z tym obiciem ceratkowym to sa plusy i minusy z jednej strony łatwo mozna wytrzeć :tak: wiadomo jak dzieci jedzą i połowa jedzonka na nich i na krzesełku bedzie ;-) a z drugiej strony do materiału plecki się nie kleją :tak: Ja dostałam krzesełko i większego wyboru nie mam jak miec z ceratka ale myślę że jak dziecko ma ubranko to aż się tak nie będzie kleić do niego a jeśli tak to coś dokupię by położyć. ;-)

moje krzeselko tez jest z ceratka i tez mysle ze chodzi tu o to zeby nie trzeba bylo prac obicia po kazdym jedzeniu (marchewki mozna wcale nie doprac!!).

a tak ogolnie to przerazaja mnie koleczka przy krzeselkach. jakos mi to niestabilnie wyglada :crazy:

Mysia23, to pepe faktycznie tez łądne i z opisu niczym sie nie rózni.Jak będziesz wiedziała czym spowodowana jest różnica cenowa to daj znać:-);-)
Nuśka, to BabyOno tez ładne...
A ja jestem przekonana, że chcę z ceratką, bo można łatwo wyczyścić...A zawsze można cos podłożyc bawełnianego, jeżeli dziecko będzie siedzieć w krzesełku w celu innym niz jedzenie. :tak:Posiłek nie trwa wiecznie więc na ten czas na pewno nic się Tosi nie stanie jak sobie posiedzi na ceracie:-)
Ogólnie cały czas się jeszcze wstrzymuję z zakupem, bo musze zakończyć prace remontowe. narazie karmię Tosię na leżaczku, ale wkurza mnie to, że sie kiwa:-)I czasami jak Tośka leżaczek rozbuja, to nie umiem jej trafić łyżeczka do buzi:-D

reklama
No w sumie racja, Martula, można podłożyć coś pod plecki. Koleżanka podkładała pieluszkę. A od jedzenia faktycznie brudzi się nam leżaczek. Może i faktycznie to jest praktyczniejsze rozwiąznie :confused::eek:
A co do bujania, to ja też karmię Oliwkę na leżaczku, mamy taki na płozach, ale można to bujanie zablokować i do jedzenia blokuję, bo rzeczywiście ciężko by było trafić małej do buzi, jakby się rozbujał :-D

Do góry