reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja jeśli się zdecyduję na jakieś krzesełko to będę zmuszona kupić właśnie z regulacją, bo chciałabym dostawiać małej krzesełko do naszej ławy. Jeszcze nie wiem czy w ogóle kupię, mam dylemat, bo mało miejsca w domu, a narazie małą karmię na leżaczku. Ale jak zacznie sama mieszać w talerzu to chyba nie będzie wyjścia.

reklama
Fajne te krzesełka :tak: Ja dziś akurat byłam w sklepie dziecięcym i jak zapytałam o krzesełko Chicco, to mi pani pokazała jakieś na którym wisiała cena... 599zł :szok: Ale to był chyba jakiś inny model :confused:

Nuśka 23: przepraszam Ciebie i inne dziewczyny, jeśli poczułyście się dotknięte tym co napisałam wcześniej...:zawstydzona/y::-( ale naprawdę nie miałam na myśli żadnej z Was, o tym oszczędzaniu napisałam tak zupełnie ogólnie!
Jasne że każdy kupuje to, na co go stać, trudno żeby było inaczej..
Ja tylko wyraziłam swoje prywatne zdanie (z którym oczywiście nikt nie musi się zgadzać ;-)) że akurat w przypadku fotelików powinno się kierować nie ceną, a przede wszystkim tym, czy fotelik zapewnia odpowiednie bezpieczeństwo dziecku. Bo po to ten fotelik w końcu kupujemy - w razie wypadku ma uratować zdrowie (a może i życie) naszego dziecka.. a nie tylko po to żeby się nazywało że mamy fotelik, bo przepisy tak nakazują. :tak:

Joasiek, nie ma sprawy:-) ;-)w sumie to dzieki Tobie <jak pisalam wzesniej> dowiedzialam sie ze oprocz atestow jest cos jeszcze:eek:
a tan na marginesie to ten fotelik CONECO nie to ze ma zla ocene, tylko nie ma zadnej bo nie bral udzialu w testach...zreszta tak jak duzo innych....:baffled::confused: same te najdrozsze tylko maja...DZIWNE:dry:

nuśka 23: na jakiejś stronie widziałam że Coneco dostał tylko 1 punkt, ale nie pamiętam już gdzie to było, szukałam ale nie umiem jej już znaleźć...:confused:
A to, że tylko te drogie foteliki mają przeprowadzone testy wynika z tego, że takie crash-testy są bardzo drogie, przeprowadza je tylko kilka firm w Europie i mniejszych firm po prostu na nie nie stać.

Lilkate- fajne to krzesełko. Ale ja już w sumie jestem zdecydowana na krzesełko firmy Baby Dreams. Regulowane jest oparcie, wysokośc krzesełka, jest na kółkach...I cenowo nie tak źle...bo 299zł na Allegro

Kasiad, oby dwa sa swietne....to pierwsze jest bardzo kolorowe, chociaz ja raczej wybralabym to drugie:-):tak: podobaja mi sie pod tym wzgledem ze maja materialowe obicia <to jest chyba wazne>:-p

Ja raczej zdecydowałam sie na takie (chyba) samo krzesełeczko co Matula...
Baby Dreams BAMBI
Choć kompletnie nie mogę rozszyfrować czym ono technicznie rożni sie od tego
Baby Dreams PePe

Bo to,ze kolorem obicia i fasonem to widzę ;-):-D A różnica w cenie to 30zł, wiec o co chodzi?? A jak będę kupować to w Słoniu w Łodzi, bo tam cena tego BAMBI jest taka sama, a przynajmniej obejrzę i zobaczę czy nie ma uszkodzeń..Z resztą PePe też tam wychodzi ok 290zł.A na allegro to jeszcze przesyłka dojdzie....a do Łodzi jeszcze jeżdżę na uczelnie:tak::tak:

reklama
Do góry