reklama
wklejam stronkę do ulotki z lidla od 7.10 będą ciuszki dla maluszków może komuś się przyda
Wybór formatu Gazetka Lidl od 7 października 2013
Wybór formatu Gazetka Lidl od 7 października 2013
gnosia24
Fanka BB :)
dehaira - super zakupy!
kaskaleczna
Fanka BB :)
dehaira jakie słodkie......... już te nasze dzieci robią się coraz bardzeij realne jak się patrzy na takie cuda
mam chyba kota na punkcie welurowych pajacyków z uszkami ja chce takliego Tygryssska tylko czekam aż będę wiedziała jaki rozmiar synusiowi kupić
mam chyba kota na punkcie welurowych pajacyków z uszkami ja chce takliego Tygryssska tylko czekam aż będę wiedziała jaki rozmiar synusiowi kupić
dziękuję
anoula - to ma służyć jako kocyk do wózka... znalazłam na allegro - CUDNY kocyk ROŻEK 80 x 80 + poduszka GRATIS !!! (3592900687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
anoula - to ma służyć jako kocyk do wózka... znalazłam na allegro - CUDNY kocyk ROŻEK 80 x 80 + poduszka GRATIS !!! (3592900687) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
natalunia1987
Aktywna w BB
tak teraz sobie myśle że dobrze że drugi chłopak będzie... bo inaczej byśmy zbankrutowali jeśli byłaby dziewczynka... pewnie oszalałabym na punkcie róóóóóżowego... sukieneczek, wstążeczek i kokardek heeeehhheee
Podziel się: