reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

annnoula no coś w tym jest........mój mąż chce nosidełko na brzuszek albo plecy żeby syna na ryby zabierać;) nie wiem czy oszalał czy tylko się tak droczy ze mna....... juz ja mu dam dziecko na szczupaka w chaszcze........... co najwyzej ze mną nad stojącą wodą na trawę.......

reklama
dziewczyny zaczęłam się łamać jch o kolory w naszym kąciku malucha;p...jednak te szarości mnie przybijają..zbieram głosy która wersja bardziej Wam się podoba bo ja jestem 50/50..mieta fajna ale zimna, marynarski super fajny ale ten czerwony troszke się go obawiam..
gray-turquoise-nursery-1.jpg lub DSC_0034.jpg

Załączniki

• gray-turquoise-nursery-1.jpg
    gray-turquoise-nursery-1.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 121
  • DSC_0034.jpg
    DSC_0034.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 120
anoula u nas wlasnie inspiracja z tego marynarskiego dokladnie! chociaz mietowy tez sliczny, ale mama kupila dawno temu poduszke granatowa z kotwica no i przesadzone, mamy latarnie, rybke, kolko i domek plazowy ;) hie hie a na czerwony dzieci dobrze reaguja wiec to mnie przekonalo bo tez sie obawialam :)

rojku zgadzam się co do szarości i własnie o dodatki mi chodzi bo szare to ja mam całe mieszkanie heheh szara jest też nasza sypialnia czyli i sypialnia maluszka..gołebie ściany i taka szaro srebrna tapeta dlatego chcę ten maluchowy kącik troche ożywić:)...w poprzenich postach juz się chwaliłam że kupiłam czerwone dodatki ale cos mi przyszło na tą miętę...zaraz pooglądam pokoiki które wrzuciłaś..:)
laperedhil pamietam ze Twoj Tytek:) będzie miał marynarsko..wciąz jestem fanką tych kolorów. Ryzykować z miętą czy nie..o to jest pytanie:)..kolejna moja nowa cecha ciążowa-niezdecydowanie;p

ja sie wlasnie zastanawiam czy sciany niebieskie czy szare, boje sie tych szarosci czy beda pasowac a tez mam w sypialni szare sciany coprawda z jedna fioletowa, ale salon tez ma szarosci i robic jeszcze malemu szary? fakt ze uwielbaim go ;p i po roku przemalowalismy z bezy na biel i szary wlasnie :D a ze maz sie ociaga z malowaniem to ja mam dylemat :/ i tez jestem przeokropnie niezdecydowana :/

laperedhil a może faktycznie niebieski..jeśli masz szarości w innych pomieszaczeniach to maluszkowi można zrobic odmianę. My akurat nie mamy wyboru bo mały będzie z nami. A jeśli się wahasz to weź baardzo jasny rozmyty błękit albo taki lekko wpadający w szary. Tylko uważaj na próbniki;p...ja malując salon wybrałam blady szary a wyszedł mi mocny niebieski i malowanie od nowa :(

o a w miedzy czasie zakupiłam o to oo:)IMAG0254.jpg moj M twierdzi że to juz nie jest unisex ale mocno zorientowany na jedna płeć wybór..chyba coś w tym jest:)
ubranka tez lekko marynarskie teraz widze;p

Załączniki

• IMAG0254.jpg
    IMAG0254.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 127
Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo ładne rzeczy, myślę , że jak okaże się dziewczynka to się nie obrazi na takie ciuszki bo są śliczne i najważniejsze że autek nie mają :-pa dla chłopaka też pasują ;-) a nawet jak by były autka to powiem tak jak mój siostrzeniec, że przecież dziewczyny też się bawią autami i dlatego on naszej dzidzi będzie auta kupował żeby lalki miały czym jeździć :-p

Do góry