reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

DoMisia to fakt ale mutsy wlasnie takie są. Nowoczesny wygląd a nie do konca funcjonalność. Ja po paru miesiacach stwierdzilam ze nie tyle o wyglad co o praktyczność i co najwazniejsze wytrzymalosc mi chodzi a wiem ze te niemieckie hartany choc nie piekne to sa nie do zdarcia...aczkolwiek waham sie bo sa bardzo hmmm meskie..M sie podobają mi mniej.
A Ty jaki wybrałas? Moze jeszcze ktoś mi podpowie..Teutonia?

reklama
anoula82 - ja mam x-lander xa kolor carbon rocznik 2010. jestem bardzo zadowolona. synkowi go kupiliśmy i córcia skorzysta też!

http://www.google.pl/imgres?imgurl=...a=X&ei=fH5BUqiWAcGdtQbvuYGQBA&ved=0CD8Q9QEwBA

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
anoula ja nie kupuję wózka, bo mam po swojej Basi w dobry stanie. Przymierzałam sie tylko do zakkupu nowej spacerówki i Pan w sklepie pokazywał nam ten wózek, stąd wiem jak wygląda. Ja mam Tako i jestem zadowolona.

anoula moja koleżanka póki używała gondoli to sobie Mutsy (ale nie pamiętam modelu) chwaliła, a spacerówka jej nie odpowiadała, więc sprzedawała i to jest częsty scenariusz z wózkami 3w1 lub 2w1. Gondola jest ważna dla naszych jesiennych brzdąców, bo musi starczyć na długo, więc pasuje, żeby była spora, ale warto też szczególnie uważnie zastanowić się nad tym, czego chcemy od spacerówki. Bo jednak spacerówką to się jeździ dużo dłużej.

Ja kupiłam używany firmy Jane (hiszpańska prod.). Służył mi przy Anieli, będzie teraz dla Hani i jeszcze by posłużył przy niejednym dziecku. Gdybym teraz miała kupować, to też bym go kupiła :) A jakby nie było takiego, to chyba bym rozważała opcję kupić osobno jakąś gondolę na wahaczach (sporo można oszczędzić), a potem kupiłabym jakąś super spacerówkę.

moja siostra z mutsy byla bardzo zadowolona, ja go nie chcialam bo ma wersje 3 kolowa :p
ja mam kobyle jesli chodzi o wozek bo jest dosc masywny, ma 4 takie same duze kola :tak: ale ma byc wygodny dla dziecka przede wszystkim :tak:
taki mam cacao: Zestaw wózek Peak Air i fotelik Comfort 0+ - najlepszy zestaw do zadań specjalnych
tyle ze fotelik mamy maxi cosi a nie ten co tu ;-) no i nie ta cena u nas bo uzywany :-D

wybralam tez termometr :-):-)
TERMOMETR MICROLIFE NC150 bezdotykowy NOWOŚĆ!!!!!! (3572978531) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dzieki dziewczyny...no własnie róznie mowią o tych mutsy;o juz sama nie wiem...wiele osob jest zadowolonych ale tez co jeden sprzedawca mi go od radza no zgłupieć można. Moj M uparł się na Hartana..problem w tym ze nie ma uzywanych za wiele a nowe oooo matko cena wbija w fotel..
laperedhil super ten wózek az poczytam sobie o nim:) tako nie znam nie sprawdzałam tez spojrze:) xlander a i owszem byl brany pod uwage ale moj M odrzucił ten typ..do tanga trzeba dwoja:) Jane znam slyszałam ale również nie brałąm jeszcze na tapetę:)

andzioszka bardzo ładne:)
a u nas wielki dzień..hah..moj M wziął mnie z zaskoczenia i po razy 146 wybralismy się na oglądanie wózków;p
ja jak zawsze patrz jęcze marudze i mówie do M że ten który on wybrał może być ale mógłby być tanszy.."może być" to było to na co moj M biedak czekał od dawna wieć wyrwał do kasy jak stał. Chyba biedny wolał już dopłacić a mieć to wreszcie z głowy..i tym sposobem hehe po 8 miesiącach mamy wózek - hartan racer gt. Wózeczek mocno wytrzymały z super amortyzacją i quad systemem dzieki ktorym mozna spokojnie w piachu lub sniegu pomykać ( nie dziwne ze to wybór M bo ja po piachu biegać z wózkiem nie zamierzam ale cóż:). Kolorystyka spokojna bo czarno biały więc moge poszaleć z dodatkami:) uff ważne ze w końcu wybrane.:)

anoula gratuluje bryki.............mozę mąż ma zamiar po piachu i śniegu biegać ze swoją pierwszą pociechą i dlatego chciał taki wózek.;) hmmmm.......... chociaż kiedyś coś mówiłaś o problemach z kręgosłupem, więc chyba bieganie odpada...

reklama
haha kaskaleczna wiesz jak faceci podchodzą do tematu (przynajmniej moj M) ..jak do wyzwania, jakby szedł na wojne;p z wózkiem było podobnie...ech no cóż....wozek do zadań specjalnych jakbyśmy co najmniej mieli po Bieszczadach biegać a nie kostce brukowej dzień w dzień...;p

Do góry