reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

Ja na szczęście jakieś 99% ciuszków dostałam po starszych koleżankach (prawie wszystkie różowe:-)) ale powiem wam że samo pranie ich i prasowanie sprawia mi taką przyjemność że ....... normalnie mogła bym to robić cały czas.

reklama
:-):-):-)
WP_000081.jpg

Załączniki

• WP_000081.jpg
    WP_000081.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 196
oo super kolorki literek:) w identycznych odcieniach robię kącik naszego malucha..też zamierzam zmówić literki...tylko chyba wstrzymam się do po porodzie żeby Ninie nie zamówić Ignasia i odwrotnie;-)
Skad masz swoje literki jeśli mogę spytać?

dziewczyny stałam się wyprawkową zakupoholiczką...nie mogłam się powstrzymać ( a to już moj 4 ochraniacz do łóżeczka:baffled:)..
karuzeli nie miałam więc jestem rozgrzeszona:-)b05b78e8c874612c4a830e6ebdcf29f8.jpg6173e88c20b05465d77ebb4e69db69f5.jpg

Załączniki

• b05b78e8c874612c4a830e6ebdcf29f8.jpg
    b05b78e8c874612c4a830e6ebdcf29f8.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 215
  • 6173e88c20b05465d77ebb4e69db69f5.jpg
    6173e88c20b05465d77ebb4e69db69f5.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 216
Ostatnia edycja:
reklama
ochraniacz odgapie jak malego bedziemy przenosic do lozeczka :D poki co bedzie bialy z ikei :p i dostalismy tez nie w ten motyw co trzeba ale ladny jest ;) taki o od zewnatrz caly blekitny:
images.jpg

i ja mam dylemat karuzelowy bo poki coto i tak kosz mojzesza, pozniej mam dwie karuzele ktore dostalismy ale tez chcialam wlasnie ta marynarska ale po co mi 3? :p wiec z ochraniaczami jestes rozgrzeszona bo to mozna zmieniac razem z posciela ;) gorzej karuzele zmieniac raz na tydzien :D

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 200
Do góry