reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

ja niestety nie pomoge bo wybrałam całkiem inne modele ale tez zastanawialam sie nad dwoma przed dłuższy czas i w końcu wziełam pod uwagę : przede wszystkim który ma lepsza amortyzację ( nie patrz na zapewnienia producentow ale popyta uzytkownikow albo nawet sprawdz na sucho w sklepie "naciskając" na wózek który bardziej odbija), pózniej waga (szczególnie jak masz schody do pokonania. Na gondole az tak nie patrz w sumie bedziesz jej uzywala max 5, 6 mcy..wazne zeby byla w miare pojemna. Jak juz to ja bym zwrocila uwage na spacerowke.

reklama
ciezki wybór ten pierwszy ma suuuper gondole ale tak jak mowisz spacerowka taka niezbyt wiec zdecydowalabym sie na drugi :) chyba ze ten pierwszy mozna kupic tylko z gondola jednofunkcyjny ;p

Laperedhil tu wjedziesz w jakies miasto i jest masa sklepow od c&a po te mniej znane ... Ja lubie ubrania z NKD jak wyprzedaja ubranka to ceny sa nawet po 1 euro... Wtedy mooozna sie oblowic w letnie ciuchy a wiosna w zimowe:D Ktos powie ze w pl tez jest C&A .. Jest ...ale promocje sa zupelnie inne:)

A tak to moge wam kilka internetowych podrzucic:)

Co do wozka hmm wzielabym ten 1 widac solidny ladnie sie prezentuje i do tego fotelik Maxi Cossi..a tamten firma mniej znana i ten fotelik nie bardzo .. Plytki i nie wiadomo czy ma jakies testy?

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odpowiedź;-), muszę jeszcze raz jechać do sklepu i pojeździć nimi na zmianę może w końcu się zdecyduje:-p i oczywiście poczytam jeszcze w necie różne opinie :)

to ja może pokaże jaki co wybrałam dla kącika naszego malucha..nie mam siły pstrykac w realu wiec podsylam zdjecia z internetu

gwiazda2.jpgDSC_0046.jpgpobrane.jpggwiazdkia.jpgochraniacz3_1.jpgpegazy2.jpgpegazy.jpgszary_2.jpg
ochraniacz jeden jest z szarością drugi z granatem. Tak lubie gwiazdy;p

Załączniki

• gwiazda2.jpg
    gwiazda2.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 45
  • pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 46
  • gwiazdkia.jpg
    gwiazdkia.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 45
  • ochraniacz3_1.jpg
    ochraniacz3_1.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 117
  • pegazy2.jpg
    pegazy2.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 52
  • pegazy.jpg
    pegazy.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 54
  • szary_2.jpg
    szary_2.jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
haha własnie ze stanami to nie bardzo jestem fanką ;pp nie wiem co mam z tymi gwiazdkami teraz się do mnie dopiero przyczepiły..te pegazy i gwiazdy..moze kojarzy mi się bardziej z baśniami, bajkami...:confused:
miło że Ci się podobają...;p moj M troszke byl w szoku,a nasze "mamy" to całkiem anty bo kto to widział niemowlakowi robić szaro czerwone otoczenie ;p a ja doszlam do wniosku ze przecież maluch i tak na początku nie widzi pasteli wiec na pastele jeszcze bedzie czas..
jch o rzeczy to np. to wszystko z netu;p (leń leń;)
np Wyszukiwanie - ZUZU TOYS
komplety pościeli - pościel i ochraniacze
martego i Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. - koce

i bardzo czesto allegro..bo na stronkach jw wybieram model a pozniej szukam gdzie się da przecenionej opcji ;p

annoula przecież to Ty będziesz najczęściej wiidziała swoje łóżeczko a nie mamy i to Tobie musi się podobać......mojego nikt nie widział bo stoi już ułożone i przykryte kocykiem żeby się nie kurzyło:-)........... a ochraniacze mam jedne w takie delikatne misie beżowe- to na misia małego. a jak dzidzia juz będzei kolorów szukała mam zółto niebieskie w kubusie puchatki i taką samą kołderkę............ to wszystko wylicytowałam za łącznie 40 zł z przesyłką już w czerwcu:)
a karuzeli nie mam ............coś trzeba zostawić na ewentualne prezenty..........jak ktoś się będzie pytał co trzeba.......
siostra powiedziała że za dużo sama kupiłam......... no i wanienkę siostrzeńcowi ma ona kupić........
ja zawsze jak to łukasz mówi taka Zosia samosia jestem;-)-wszystko sama nigdy pomocy nie potzrebuje, sama problemy rozwiązuję.......wolałabym sama wszystko kupić ... ale dobra niech już mają:tak:......

reklama
Do góry