ja niestety nie pomoge bo wybrałam całkiem inne modele ale tez zastanawialam sie nad dwoma przed dłuższy czas i w końcu wziełam pod uwagę : przede wszystkim który ma lepsza amortyzację ( nie patrz na zapewnienia producentow ale popyta uzytkownikow albo nawet sprawdz na sucho w sklepie "naciskając" na wózek który bardziej odbija), pózniej waga (szczególnie jak masz schody do pokonania. Na gondole az tak nie patrz w sumie bedziesz jej uzywala max 5, 6 mcy..wazne zeby byla w miare pojemna. Jak juz to ja bym zwrocila uwage na spacerowke.
reklama
melonowa89
Fanka BB :)
ciezki wybór ten pierwszy ma suuuper gondole ale tak jak mowisz spacerowka taka niezbyt wiec zdecydowalabym sie na drugi chyba ze ten pierwszy mozna kupic tylko z gondola jednofunkcyjny ;p
Laperedhil tu wjedziesz w jakies miasto i jest masa sklepow od c&a po te mniej znane ... Ja lubie ubrania z NKD jak wyprzedaja ubranka to ceny sa nawet po 1 euro... Wtedy mooozna sie oblowic w letnie ciuchy a wiosna w zimowe Ktos powie ze w pl tez jest C&A .. Jest ...ale promocje sa zupelnie inne
A tak to moge wam kilka internetowych podrzucic
Co do wozka hmm wzielabym ten 1 widac solidny ladnie sie prezentuje i do tego fotelik Maxi Cossi..a tamten firma mniej znana i ten fotelik nie bardzo .. Plytki i nie wiadomo czy ma jakies testy?
A tak to moge wam kilka internetowych podrzucic
Co do wozka hmm wzielabym ten 1 widac solidny ladnie sie prezentuje i do tego fotelik Maxi Cossi..a tamten firma mniej znana i ten fotelik nie bardzo .. Plytki i nie wiadomo czy ma jakies testy?
Ostatnia edycja:
Deizzi
Może któraś z Was będzie chętna na zakup rzeczy dla Maluszka. Codziennie będę dodawać rzeczy w tej chwili jest około 100 sztuk z rozmiaru 50-56 będzie do rozmiaru 104. Ceny myslę ze atrakcyjne a to niektóre z nich Zobacz załącznik 583478Zobacz załącznik 583479Zobacz załącznik 583480Zobacz załącznik 583481Zobacz załącznik 583482Zobacz załącznik 583483Zobacz załącznik 583484Zobacz załącznik 583485
Mój adres to: Wyprzedaże dziecięce Zapraszam!
Mój adres to: Wyprzedaże dziecięce Zapraszam!
Załączniki
Ostatnia edycja:
kaskaleczna
annoula piękne..........gdzie wytrzasnęłeś takie cuda...............karuzela obłęędna.......... lubisz stany zjednoczone:-)
haha własnie ze stanami to nie bardzo jestem fanką ;pp nie wiem co mam z tymi gwiazdkami teraz się do mnie dopiero przyczepiły..te pegazy i gwiazdy..moze kojarzy mi się bardziej z baśniami, bajkami...
miło że Ci się podobają...;p moj M troszke byl w szoku,a nasze "mamy" to całkiem anty bo kto to widział niemowlakowi robić szaro czerwone otoczenie ;p a ja doszlam do wniosku ze przecież maluch i tak na początku nie widzi pasteli wiec na pastele jeszcze bedzie czas..
jch o rzeczy to np. to wszystko z netu;p (leń leń
np Wyszukiwanie - ZUZU TOYS
komplety pościeli - pościel i ochraniacze
martego i Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. - koce
i bardzo czesto allegro..bo na stronkach jw wybieram model a pozniej szukam gdzie się da przecenionej opcji ;p
miło że Ci się podobają...;p moj M troszke byl w szoku,a nasze "mamy" to całkiem anty bo kto to widział niemowlakowi robić szaro czerwone otoczenie ;p a ja doszlam do wniosku ze przecież maluch i tak na początku nie widzi pasteli wiec na pastele jeszcze bedzie czas..
jch o rzeczy to np. to wszystko z netu;p (leń leń
np Wyszukiwanie - ZUZU TOYS
komplety pościeli - pościel i ochraniacze
martego i Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców. - koce
i bardzo czesto allegro..bo na stronkach jw wybieram model a pozniej szukam gdzie się da przecenionej opcji ;p
kaskaleczna
annoula przecież to Ty będziesz najczęściej wiidziała swoje łóżeczko a nie mamy i to Tobie musi się podobać......mojego nikt nie widział bo stoi już ułożone i przykryte kocykiem żeby się nie kurzyło:-)........... a ochraniacze mam jedne w takie delikatne misie beżowe- to na misia małego. a jak dzidzia juz będzei kolorów szukała mam zółto niebieskie w kubusie puchatki i taką samą kołderkę............ to wszystko wylicytowałam za łącznie 40 zł z przesyłką już w czerwcu
a karuzeli nie mam ............coś trzeba zostawić na ewentualne prezenty..........jak ktoś się będzie pytał co trzeba.......
siostra powiedziała że za dużo sama kupiłam......... no i wanienkę siostrzeńcowi ma ona kupić........
ja zawsze jak to łukasz mówi taka Zosia samosia jestem;-)-wszystko sama nigdy pomocy nie potzrebuje, sama problemy rozwiązuję.......wolałabym sama wszystko kupić ... ale dobra niech już mają......
a karuzeli nie mam ............coś trzeba zostawić na ewentualne prezenty..........jak ktoś się będzie pytał co trzeba.......
siostra powiedziała że za dużo sama kupiłam......... no i wanienkę siostrzeńcowi ma ona kupić........
ja zawsze jak to łukasz mówi taka Zosia samosia jestem;-)-wszystko sama nigdy pomocy nie potzrebuje, sama problemy rozwiązuję.......wolałabym sama wszystko kupić ... ale dobra niech już mają......
reklama
anoula82 bardzo ładne rzeczy, wręcz cudowne :-)
To i ja się pochwal...ę pościel wybrałam taką - 15ele. HAFT 90x120 o r y g i n a l n a BABY LUX (3540809132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mamuśka powiedziała, że kupi więc zawsze troszku pieniędzy się oszczędzi :-)
To i ja się pochwal...ę pościel wybrałam taką - 15ele. HAFT 90x120 o r y g i n a l n a BABY LUX (3540809132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mamuśka powiedziała, że kupi więc zawsze troszku pieniędzy się oszczędzi :-)
Podziel się: