reklama
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
melonowa89
Fanka BB :)
My narazie nie szalejemy z zakupami, tylko jedno body i jedne łapki niedrapki. Jeżeli się okaże ze dziewczynka to tak do 1,5 roku większość zakupów z ubranek mamy z głowy. Mój G. dostał od koleżanki z pracy wielkie pudło po telewizorze z ciuszkami. Jej córka wyjechała na stałe za granicę. Łóżeczko mamy, zrobił je mój tata jeszcze dla mnie i mojej siostry a teraz było odnowione i pomalowane, wygląda cudnie Jak będzie chłopak to pewnie siostra coś pożyczy.Chociaż bedzie mi cięzko żeby nie szaleć z zakupami będę starala się zachować zdrowy rozsądek, a te pieniązki miec na płatne dodatkowe szczepienia.
gnosia24
Fanka BB :)
Andzia86 - ja tez na razie nie szaleje. Pomimo tego że lekarz na 95% potwierdził ze córcia to jak na razie nie jestem jeszcze pewna czy to sie nie zmieni. Dla chłopca mam wszystko po moim synku. Jedyne co musze kupic to wanienka, no a dla dziewczynki nie mam kompletnie nic!
avocado - śliczne ubranka. mam nadzieje ze ja tez bede szalec z ubrankami dla dziewczynki.;-)juz nie moge sie doczekac kiedy to bede wiedziała na 100%
avocado - śliczne ubranka. mam nadzieje ze ja tez bede szalec z ubrankami dla dziewczynki.;-)juz nie moge sie doczekac kiedy to bede wiedziała na 100%
Ostatnia edycja:
A ja się zakochałam w wózku Bebetto Pascal :-) i na taki będę polować
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Bebetto PASCAL wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna GRATIS
z ciuszków wszystko wylicytowane na Allegro
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: Bebetto PASCAL wózek głęboko-spacerowy + torba pielęgnacyjna GRATIS
z ciuszków wszystko wylicytowane na Allegro
Załączniki
reklama
R
rojku
Gość
Dziewczynki podobało Wam się podobne łóżeczko, znalazłam, więc wklejam:
Łóżko KOMPAKT | meble - ATB
Łóżko KOMPAKT | meble - ATB
Podziel się: