reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

reklama
Annie,ja się zakochałam w tym:
micuna_pokoje-dla-dzieci_03.jpg
później robi się z niego biurko, tapczan i półkę, ale niestety nie do kupienia w Polsce.A Melonowa znalazła takie:
cilek-lozeczko-rozkladane-baby-dream.jpg
Tylko niestety cena powala! Jeszcze kilka podobnych jest wrzuconych w tym wątku na stronie14.

Widziałam kochana :) mnie najbardziej podoba się to:

PINIO_LOZECZKO_120_PASO_DOBLE_1.jpg

ale cena 1700-2000 złotych :baffled: mam zamiar wybrać się do stolarza żeby mi zrobił wycenę bo może uda się chociaż o połowę taniej

Załączniki

• PINIO_LOZECZKO_120_PASO_DOBLE_1.jpg
    PINIO_LOZECZKO_120_PASO_DOBLE_1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
sliczne ciuszki :)

a łozeczka boskie ale cena powalajaca ;/ annie. zapytaj stolarza moze faktycznie bedzie taniej tylko nie mow mu o cenie w sklepie bo sie napali i poda duzo wieksza cene ;p

Mam własnie taki plan :-) pójdę jedynie ze zdjęciem może poda mi cene odrazu bez grzebania w internecie i nie powali mnie na kolana oczywiście. Nie mamy miejsca zbytnio żeby szaleć z mebelkami na początku więc to super rozwiązanie jak dla nas no i wszystko pod ręką.

wczoraj w lumpiku kupilam 5 pajacyków, 3 body, jedne spiochy, i dwie pary takich spodenek ze stopkami i dla siebie 2 bluzki na ramiaczkach i jedna tunike i zaplacilam 7,40 ;p wiekszosc z tych ciuszków jest H&M

a dzisiaj kupiłam koszule, bluze taka mieciutka, body i pajacyka i zaplacilam 8 zl

reklama
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://tako-poland.eu/wp-content/uploads/2013/02/dubaiorawiony1www1.jpg

CITY MOVE | TAKO Producent wózków i artykułów dla dzieci – Alive, City Move, Laret, Captiva, Warrior, Jumper, Monodi, Perso, Lungo, Brisk, Lumi Lum, Acoustic, Ballila, Dalga Classic

Ja się napaliłam na taki, ale niestety to nowy model, a w związku z tym że ja obiecałam sobie używany wózek to czatuję na taki aż się pojawi. Niestety jeszcze nie widziałam używanych, a nowy z fotelikiem Maxi cosi to wydatek ok 2100 zł :baffled:

Do góry