reklama
Ja znalazłam jeszcze takie bo jak rojku wrzuciła to się napaliłam :-) i grzebałam wczoraj
Klupś Łóżeczko Kompakt (176x87) [id6163] - 699.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2012 i 2013 online w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2013 i Najpiękniejsze Meble do Pokoju Dziecięcego, WÓZKI 3 w 1
Klupś Łóżeczko Kompakt (176x87) [id6163] - 699.00 zł : DINO Najlepsze Wózki Dziecięce Wielofunkcyjne 2012 i 2013 online w sklepie dziecięcym, Najlepsze 3w1 Wózki z Fotelikiem 2013 i Najpiękniejsze Meble do Pokoju Dziecięcego, WÓZKI 3 w 1
Annie,ja się zakochałam w tym:
później robi się z niego biurko, tapczan i półkę, ale niestety nie do kupienia w Polsce.A Melonowa znalazła takie:
Tylko niestety cena powala! Jeszcze kilka podobnych jest wrzuconych w tym wątku na stronie14.
melonowa89
Fanka BB :)
sliczne ciuszki
a łozeczka boskie ale cena powalajaca ;/ annie. zapytaj stolarza moze faktycznie bedzie taniej tylko nie mow mu o cenie w sklepie bo sie napali i poda duzo wieksza cene ;p
a łozeczka boskie ale cena powalajaca ;/ annie. zapytaj stolarza moze faktycznie bedzie taniej tylko nie mow mu o cenie w sklepie bo sie napali i poda duzo wieksza cene ;p
Mam własnie taki plan :-) pójdę jedynie ze zdjęciem może poda mi cene odrazu bez grzebania w internecie i nie powali mnie na kolana oczywiście. Nie mamy miejsca zbytnio żeby szaleć z mebelkami na początku więc to super rozwiązanie jak dla nas no i wszystko pod ręką.
R
rojku
Gość
Wiecie, a mnie to się wydaje, że fajne jest, ale jak kupicie to wszystko osobno, to wyjdzie taniej
gnosia24
Aukcje Allegro Wózek X-Lander XA Carbon Głęboko spacerowy
Witam a ja wózek mam taki, kupiliśmy go naszemu Wojtkowi i teraz dla drugiego dzieciątka bedzie ten sam. Nie powiem przez chwile chciałam go sprzedac i kupic jakis inny nowy , ale mąż sprowadził mnie na ziemię;-)
Witam a ja wózek mam taki, kupiliśmy go naszemu Wojtkowi i teraz dla drugiego dzieciątka bedzie ten sam. Nie powiem przez chwile chciałam go sprzedac i kupic jakis inny nowy , ale mąż sprowadził mnie na ziemię;-)
Ostatnia edycja:
melonowa89
wczoraj w lumpiku kupilam 5 pajacyków, 3 body, jedne spiochy, i dwie pary takich spodenek ze stopkami i dla siebie 2 bluzki na ramiaczkach i jedna tunike i zaplacilam 7,40 ;p wiekszosc z tych ciuszków jest H&M
a dzisiaj kupiłam koszule, bluze taka mieciutka, body i pajacyka i zaplacilam 8 zl
a dzisiaj kupiłam koszule, bluze taka mieciutka, body i pajacyka i zaplacilam 8 zl
reklama
zwolineczka
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://tako-poland.eu/wp-content/uploads/2013/02/dubaiorawiony1www1.jpg
CITY MOVE | TAKO Producent wózków i artykułów dla dzieci – Alive, City Move, Laret, Captiva, Warrior, Jumper, Monodi, Perso, Lungo, Brisk, Lumi Lum, Acoustic, Ballila, Dalga Classic
Ja się napaliłam na taki, ale niestety to nowy model, a w związku z tym że ja obiecałam sobie używany wózek to czatuję na taki aż się pojawi. Niestety jeszcze nie widziałam używanych, a nowy z fotelikiem Maxi cosi to wydatek ok 2100 zł
CITY MOVE | TAKO Producent wózków i artykułów dla dzieci – Alive, City Move, Laret, Captiva, Warrior, Jumper, Monodi, Perso, Lungo, Brisk, Lumi Lum, Acoustic, Ballila, Dalga Classic
Ja się napaliłam na taki, ale niestety to nowy model, a w związku z tym że ja obiecałam sobie używany wózek to czatuję na taki aż się pojawi. Niestety jeszcze nie widziałam używanych, a nowy z fotelikiem Maxi cosi to wydatek ok 2100 zł
Podziel się: