reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Dali, nie można. Poza tym, jest to mega niebezpieczne, przy wypadku absolutnie nie uchroni dziecka przed poważnymi obrażeniami. Są specjalne gondole do mocowania w samochodzie i foteliki, które rozkłada się na płasko, ale one mają b. niskie noty bezpieczeństwa(przynajmniej te, którymi ja się chwilę interesowałam - nie znalazłam nic, co miało by pozycję leżącą i było jednocześnie jakkolwiek bezpieczne).
No ale co ja tam mówię, moi rodzice przecież wozili mnie w koszyku wiklinowym i żyję. Więc nie wiem po co tak wymyślam z fotelikami
No ale co ja tam mówię, moi rodzice przecież wozili mnie w koszyku wiklinowym i żyję. Więc nie wiem po co tak wymyślam z fotelikami
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
akutan, o tym też słyszałam, że nie za długo.. Ale nie pamiętam dlaczego, czy chodzi o obciążenie delikatnego kręgosłupa czy co...
Pamiętam, że Li bardzo lubiła siedzieć (jako noworodek) w foteliku, i bardzo pilnowałam czasu, żeby nie było to więcej niż 30-40 minut, i nie więcej niż 2 razy na dobę ;-). Ale skąd mi się to wzięło -pojęcia nie mam .
Pamiętam, że Li bardzo lubiła siedzieć (jako noworodek) w foteliku, i bardzo pilnowałam czasu, żeby nie było to więcej niż 30-40 minut, i nie więcej niż 2 razy na dobę ;-). Ale skąd mi się to wzięło -pojęcia nie mam .
Teraz mam używany TT kupiony na allegro i życia sobie bez niego nie wyobrażam ....
ja też:-) cudny wynalazek:-)
a ja zakupiła buty dla małego :-)
BUTY FILA DLA NIEMOWLAKA!!!SUPER OKAZJA!!!ok 3-6 m (1742476281) - Aukcje internetowe Allegro
BUTY FILA DLA NIEMOWLAKA!!!SUPER OKAZJA!!!ok 3-6 m (1742476281) - Aukcje internetowe Allegro
myszka1987
Mama Mikołaja:)
ja przy pierwszym nie miałam sterylizatora i butelki zniszczyłam gotowaniem, wstyd było je wyjmować gdziekolwiek. Teraz mam używany TT kupiony na allegro i życia sobie bez niego nie wyobrażam ....
Dzięki, właśnie o to mi chodziło. Też miałam takie wrażenie że te nowoczesne butelki są przystosowane do sterylizacji na zimno lub w mikrofali bo są kolorowe i w ogóle nie nadają się do wygotowywania jak kiedyś
reklama
B
beti2223
Gość
Monitor mam taki Angelcare - Monitor Oddechu AC300
bez fotelika mnie nie wypuszczą ze szpitala więc nie mam co dyskutować a po za tym nie wyobrażam sobie jechać autem z dzieckiem w gondoli.
pierwsze słyszę że jest jakiś czas ile może dziecko w foteliku przebywać.
a co do butelek i sterylizatora to mam takie Buy Tommee Tippee Closer to Nature Complete Starter Kit. at Argos.ie- Your Online Shop for .
bez fotelika mnie nie wypuszczą ze szpitala więc nie mam co dyskutować a po za tym nie wyobrażam sobie jechać autem z dzieckiem w gondoli.
pierwsze słyszę że jest jakiś czas ile może dziecko w foteliku przebywać.
a co do butelek i sterylizatora to mam takie Buy Tommee Tippee Closer to Nature Complete Starter Kit. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Podziel się: