reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

hi hi myszka energi to u mnie ostatnio dużo poniżej normy :tak: rozwarcie na 1 cm. szyjka 1,5 cm leżę od grudnia przez zagrożoną ciążę ,spacerki kilku min.tylko raz w tyg. teraz troszkę sobie czasami folguję,ale moja przepuklina w kręgołupie szybko daje mi znak ,że mam się położyć.Spacerek tak na pół godzinki i do domku a w domku nic kompletnie mi robić nie wolno też od początku ciąży -więc nie jest tak różowo,ale to już końcówka:-)

reklama
Fajne zakupki:D
dzisiaj jak byłam w pracy zajechałam do mojej ulubionej galerii i wyszłam z pełną torbą pół na pół wypchaną rzeczami dla mnie i dla Wiktorka- wzbogaciłam się o kolejną sukienkę, spódnicę i inne rzeczy na teraz i na po ciąży- bo większość rzeczy w rozmiarze max M. A synek - wklejam zdjęcia
P1060164 (Large).jpgP1060157 (Large).jpgP1060158 (Large).jpgP1060160 (Large).jpgP1060163 (Large).jpg

Dziewczynki super zakupki, ja juz omijam sklepy szerokim łukiem :-D ale korci mnie na maksa.
Cos z tymi paczkami jest, bo czekam na karuzelke wysłana w piatek (z Polski) i dalej jej nie ma :szok: a jutro juz czwartek.

akutan -śliczne skarby nabyłaś -słodziaki :tak:ten śpiworek i ta kapka ala kocyk cuda :-).Śpiworek mam bardzo podobny napewno sie przyda :tak:
Bishopka to tylko poczta tak się spieszy ,że dojśc nie może:tak:bądź cierpliwa napewno dojdzie:tak:

Ostatnia edycja:
Kurcze muszę znaleźć u mnie 5-10-15 bo marzę o takim śpiworku, a trudno coś w takiej cenie dostać, nawet używki na all nie mogę upolować:-(

reklama
Do góry