reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Nio nie miałam,ale akurat takie z krótkim rękawkiem potrzebowałam... teraz czekam na wielką pakę 4kg od mamy :-) wreszcie zobaczę na żywo moje wszystkie zakupy z all :-D

Tak się cieszyłam, tak się cieszyłam!!!!!!!!! powtarzałam... proszę wysłać paczkę priorytetową... gówna... ku**a mać!!!!!!! wysłała zadowolona,że zapłaciła mniej niż mówiłam... POCZTĄ EKONOMICZNĄ..... a tam prezent na rocznicę, zakupy z all, ubranka, pościel... a jak mi to zaginie????????????????
Ja wiem,że jak ja czegoś nie zrobię to nikt inny tego dobrze nie zrobi... macie tak też???? ile w Pl idzie paczka ekonomiczna ?? pewnie z tydzień co? to tu może na urodziny się załapie za 15 dni.... ale jestem zła.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Tak się cieszyłam, tak się cieszyłam!!!!!!!!! powtarzałam... proszę wysłać paczkę priorytetową... gówna... ku**a mać!!!!!!! wysłała zadowolona,że zapłaciła mniej niż mówiłam... POCZTĄ EKONOMICZNĄ..... a tam prezent na rocznicę, zakupy z all, ubranka, pościel... a jak mi to zaginie????????????????
Ja wiem,że jak ja czegoś nie zrobię to nikt inny tego dobrze nie zrobi... macie tak też???? ile w Pl idzie paczka ekonomiczna ?? pewnie z tydzień co? to tu może na urodziny się załapie za 15 dni.... ale jestem zła.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Taycia, współczuję..normalnie nie poznaję koleżanki, tak wściekłej jeszcze nie widziałam naszej Tayci;-)
Miejmy nadzieję, że paczka dojdzie w całości i to jak najszybciej.

Taycia ja tez Cię nie 'widziałam' takiej wściekłej. Ale się nie dziwię.... Kto Cię tak urządził???

I tez tak mam,że wszystko sama..... bo najlepiej:) albo prościej bo nie trzeba tysiąc razy powtarzać....

Ach Szuszu..bo wiesz fajnie jest robić sobie zakupy online,ale jeszcze lepiej mieć je przy sobie, dotykać , oglądać... a tak prosiłam... różnica w cenie 20 zł.. mama mówi 'nie płać mi córeczko,będziesz miała prezent na imieniny i urodziny (odstęp 2 tygodniowy)'. Myślę sobie 'Kochana',więc powtarzam wczoraj 'tylko pamiętaj, priorytetową' :wściekła/y::angry:
Siostra rok temu wysłała moje zaproszenia na ślub... nie doczekałam się,a wysłane były ekonomicznie... :-( nigdy do mnie nie doszły....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:baffled:
Mucha - paczka ekonomiczna :-( zwykła, lądowo -morska z deklaracją wartości... :-:)-(

Sorry dziewczyny,ale tak bardzo się cieszyłam.... i czar prysł... teraz to sobie jeszcze poczekam...ciekawe czy się doczekam :-(

Taycia może jak wartoś podana to dojdzie, :-( kurde tak to jest, ja też wiem że jak sama nie dopilnuję to póxniej kicha ;-)

taycia ja wysyłałam ostatnio do UK paczkę zwykłą bo lotniczej nie chcieli mi przyjąć z powodu sprayów (podobno czasem pod wpływem ciśnienia w samolocie wybuchają:baffled:) i posłałam drogą morską, doszła po 8 dniach roboczych:tak: wiec nie przejmuj sie jeszcze na zapas... Wogóle to mnie straszyli że może miesiąc iść:szok:, że jakieś strajki na pocztach... A doszła i wszystko było ok.

reklama
Do góry