reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Nio nie miałam,ale akurat takie z krótkim rękawkiem potrzebowałam... teraz czekam na wielką pakę 4kg od mamy :-) wreszcie zobaczę na żywo moje wszystkie zakupy z all :-D

Tak się cieszyłam, tak się cieszyłam!!!!!!!!! powtarzałam... proszę wysłać paczkę priorytetową... gówna... ku**a mać!!!!!!! wysłała zadowolona,że zapłaciła mniej niż mówiłam... POCZTĄ EKONOMICZNĄ..... a tam prezent na rocznicę, zakupy z all, ubranka, pościel... a jak mi to zaginie????????????????
Ja wiem,że jak ja czegoś nie zrobię to nikt inny tego dobrze nie zrobi... macie tak też???? ile w Pl idzie paczka ekonomiczna ?? pewnie z tydzień co? to tu może na urodziny się załapie za 15 dni.... ale jestem zła.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Tak się cieszyłam, tak się cieszyłam!!!!!!!!! powtarzałam... proszę wysłać paczkę priorytetową... gówna... ku**a mać!!!!!!! wysłała zadowolona,że zapłaciła mniej niż mówiłam... POCZTĄ EKONOMICZNĄ..... a tam prezent na rocznicę, zakupy z all, ubranka, pościel... a jak mi to zaginie????????????????
Ja wiem,że jak ja czegoś nie zrobię to nikt inny tego dobrze nie zrobi... macie tak też???? ile w Pl idzie paczka ekonomiczna ?? pewnie z tydzień co? to tu może na urodziny się załapie za 15 dni.... ale jestem zła.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:

Taycia, współczuję..normalnie nie poznaję koleżanki, tak wściekłej jeszcze nie widziałam naszej Tayci;-)
Miejmy nadzieję, że paczka dojdzie w całości i to jak najszybciej.

Taycia ja tez Cię nie 'widziałam' takiej wściekłej. Ale się nie dziwię.... Kto Cię tak urządził???

I tez tak mam,że wszystko sama..... bo najlepiej:) albo prościej bo nie trzeba tysiąc razy powtarzać....

Ach Szuszu..bo wiesz fajnie jest robić sobie zakupy online,ale jeszcze lepiej mieć je przy sobie, dotykać , oglądać... a tak prosiłam... różnica w cenie 20 zł.. mama mówi 'nie płać mi córeczko,będziesz miała prezent na imieniny i urodziny (odstęp 2 tygodniowy)'. Myślę sobie 'Kochana',więc powtarzam wczoraj 'tylko pamiętaj, priorytetową' :wściekła/y::angry:
Siostra rok temu wysłała moje zaproszenia na ślub... nie doczekałam się,a wysłane były ekonomicznie... :-( nigdy do mnie nie doszły....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:baffled:
Mucha - paczka ekonomiczna :-( zwykła, lądowo -morska z deklaracją wartości... :-:)-(

Sorry dziewczyny,ale tak bardzo się cieszyłam.... i czar prysł... teraz to sobie jeszcze poczekam...ciekawe czy się doczekam :-(

Taycia może jak wartoś podana to dojdzie, :-( kurde tak to jest, ja też wiem że jak sama nie dopilnuję to póxniej kicha ;-)

taycia ja wysyłałam ostatnio do UK paczkę zwykłą bo lotniczej nie chcieli mi przyjąć z powodu sprayów (podobno czasem pod wpływem ciśnienia w samolocie wybuchają:baffled:) i posłałam drogą morską, doszła po 8 dniach roboczych:tak: wiec nie przejmuj sie jeszcze na zapas... Wogóle to mnie straszyli że może miesiąc iść:szok:, że jakieś strajki na pocztach... A doszła i wszystko było ok.

reklama
Do góry