sagaa31
Fanka BB :)
To Marcelina na prawde masz duze odciazenie u nas wozek kupuja moim rodzice, reszte musimy kupic sami jestem zla ze tescie wiedzac ze mamy ciezka sytuacje teraz finansowa nie zaproponowali ze cos kupia malemu widzac ze moi sponsoruja wozek < moja mama na rencie tata walczy o emeryture w sadzie czyli aktualnie jest na zasilku przedemeytalnym sa starsi schorowani a tescie oboje mlodzi pracujacy ehhhh i wiecznie kasy niby nie maja a prawda calkiem inna> no coz tak mi sie trafilo nic na to nie poradze cza jakos zyc, poza tym ja mam wieczne problemy z ksiegowymi z mojej pracy dzieki ktorym dostaje z opoznienie pieniadze;-( Moj maz byl na l-4 poniewaz musial zrobic zabieg zeby zmienic prace na lepsza a czy to wypali i pswiecenie bylo warte swieczki nie wiem, wiec bedac na l-4 dostal 800 zl wyplaty, mamy dwa auta na utrzymaniu i w cholere rachunkow wiec na dziecko nie mamy teraz nic a do mojej wyplaty z zusu ktora nie wiadomo kiedy bedzie zostalo nam 200 zl;/ Wiec rozumiem Cie Marcelino i Anno i wszytskie inne ciezaroweczki jesli chodzi o problemy finansowe....Chyba ta pogoda mnie dzis nastraja na takie wyznania;/