reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
a aja wczoraj wróciłam od koleżanki z pełna siatką ciuszków w rozm 56-62. To moje biedne dzieciątko to nic nowego nie będzie miało:(

Nic się nie martw... moje znowu będzie miało wszystko nowe,bo nie mam nikogo kto mogłby oddać kilka ubranek.. i też nie jestem zadowolona,bo ubranka może i tanie,ale jak się ich trochę uzbiera to wcale tak mało pieniążków na nie pójdzie.. :/ i dogódź tu kobiecie :-D

no ciężko dogodzić:) ja to w ogóle nie bardzo wiem ile tego wszystkiego kupować... Mam już 2 półki w komodzie a dalej wydaje mi się,że to mało...

Taycia a tak przypomniała mi się ta Twoja wypatrzona pościel, ta fioletowa i nie wiem czy zauważyłaś ale ona jest flanelowa. Widziałaś taką na żywo? Bo ja kiedyś oglądałam flanelowe i tak średnio wyglądały.. Może to tez zależy od producenta ale sprawdź sobie wcześniej:)

Maggie - nio właśnie widziałam,że flanelowa :nerd: dlatego też chyba zmieniam typ na jakiś z krateczką - może jasny fioletowy albo zielony. Chciałabym już zakupić tą pościel,ale Mąż nie pozwala...jejku jaki On uparty :angry:

W paseczki :-) słodziutkie! a jakie najbardziej? jak tylko dowiem się we wtorek kim jest dzidzia to kupuję pościel - bez jego wiedzy ... phi :-D

pewnie czerwone albo malinowe:) coś ostatnio w ogóle mi się paseczki podobają. Wczoraj byłam w Leroy merlin i znalazłam taką tapetę
Tapeta winylowa na flizelinie OSLO 42530 BN INTERNATIONAL - Tapety, Tapety i dekoracja ściany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin
i tak myślę,że do białych mebelków na 2 ściany mogłaby być:)

A druga pościel to chyba zamówię tu: 3 cz.BAWEŁNIANA POŚCIEL 120x90 ARUŚ PRODUCENT (1536147880) - Aukcje internetowe Allegro
Oni mają sklep niedaleko mnie więc mogę sama odebrać. widziałam 'na żywo' nr 35 i całkiem fajnie wygląda...

reklama
Do góry