reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Bishopka-śliczne ciuszki :-) a co do zakupów o większych gabarytach typu wózek i łóżeczko oraz wanienka zostawiam to na lipiec mam termin na 30 lipca (tak mi się jakoś przesunął z sierpnia:-D),więc te zakupy zostawiam na lipiec na początku zamówię :tak:.Nie ma sensu zamawiać teraz bo gwaracja leci przynajmniej na wózek i aby jeszcze te rzeczy graciły mi mieszkanie przez kolejne miesiące:tak:Takie moje skromne zdanie ;-)

LANA też tak myśle ale chęć posiadania tego wszystkiego jest chyba silniejsza ode mnie :-) wiec zamówie wszystko chyba pod koniec maja. Teraz tylko szmatki, szmatki .....

Bishopka-nie ma to jak szał zakupów :-Dznam ten ból,jak wpadnę do sklepu to wszystko bym kupiła :-D całe szczęście ,że mam przymusowe leżenie do końca ciąży i tylko jeden spacer tygodniowo na małe pół godzinki bo inaczej bym fortune w sklepach dla bobasów wydała :-D

Susumali, ja nie mam jeszcze literalnie NIC dla maleństwa. Dwa razy przymierzałam się do zakupów przez internert, które skończyły się kupieniem sobie butów (na mega wysokim obcasie, jakby była szansa założenia w tym roku) oraz torby.
Mam nadzieję, że nie są to początkowe objawy wyrodnej matki :)
ale sie usmialam Lemoniada, buty na obcasie jeszcze na pewno w tym roku zalozyl, albo teraz albo na jesien na goscine...
ja tez do konca nie wiem, dlaczego jeszcze mnie nie ciagnie do zakupow ciuszkowych-moze dlatego ze juz jestem przyzwyczajona do rozow i fioletow i czerwiebie i corci a teraz musze sie diametrslnie odwrocic jesli chodzi o kolorystyke..hmm

kurcze i nadal u nas niewyjasniona sprawa lozeczka- czy kupuje nowe dla dzidzi czy nowe dla corci starszej...jakas taka malo pomyslowa jestem

JA MAMA mebelki cudne!!!

LANA Ty zakupoholiczko;-), tyle juz masz ubranek, super!!!

reklama
Lana przykro mi z powodu Twojego leżenia, wiem co to znaczy, chociaż ja nie mogłam nawet na jeden spacerek wychodzić.
cokies piekna kołyska i pościel też super. A ja dalej wałkuje temat wózka, już mam tak namieszane, że masakra. Jak jestem zdecydowana na jakis model to wypatrze inny i tak w kółko. Chociaz powrocilam myslami do Mutsy transportera.

Do góry