reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Gabinia widzę ze idziesz an żywioł i kopiłaś różowy otulaczek.. hah ty tak jak moja teściowa .. ona co kupuje to rozowe.. a jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku:-D

reklama
Gabinia widzę ze idziesz an żywioł i kopiłaś różowy otulaczek.. hah ty tak jak moja teściowa .. ona co kupuje to rozowe.. a jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku:-D

;) to druga rzecz różowa ;)
jednego pajacyka kupiłam bo się oprzeć nie mogłam i otulacz ;)) no i mam sukieneczkę jedną ;)
mam masę białych, niebieskich ,zielonych .... hihihihi
czekam z niecierpliwością na usg w 20 tyg moze zobaczy gin kto tam siedzi:rofl2::rofl2::rofl2:

Devi gdzie go tak tanio kupiłaś?

Tonya- na allegro :) W takich cenach x-landery były przez ostamie poł roku i nagel ceny skoczyły do prawie 2000 zł za te same zestawy, wiec jak przez przypadke facet wrzucił x-landera w starej, nizszej cenie to sie nawet nie zastanwialismy...i chyba nie tylko my bo wszytskie wozki ktore wystawil sprzedaly sie w ciagu kilku godzin. Daltego pilnujcie allgero bo jak sie cos pojawia w dobrej cenie to potrafi od razu zejsc
wiem,że wchodzi juz kolekcja 2011 na x-lanedry wiec pewnie dlatego cena idzie w gore...w sumei 2011 nie rozni sie niczym od 2010 oprocz jednego koloru...zamieniaja volcano(ten co ja kupiłam) na amethyst (szaro-fioletowy) ale ceny pewnie skocza....wydaje mi sie ze na ten volcano bedzie mozno jeszcze zdobyc w dobra cene bo pewnie jako jedyny "ze starej kolekcji" bedzie wyprzedawany....

Ja wczoraj pierwszy raz oglądałam malutkie ubranka,nie mogę uwierzyć ze będę miała taka mała dzidzie.te w rozmiarze 56 to jak dla lalki.i już bym chciała wiedzieć czy patrzeć na sukienki czy spodenki.od początku miałam przeczucie na chłopaka ,ale teraz już nie wiem.

Tonya- na allegro :) W takich cenach x-landery były przez ostamie poł roku i nagel ceny skoczyły do prawie 2000 zł za te same zestawy, wiec jak przez przypadke facet wrzucił x-landera w starej, nizszej cenie to sie nawet nie zastanwialismy...i chyba nie tylko my bo wszytskie wozki ktore wystawil sprzedaly sie w ciagu kilku godzin. Daltego pilnujcie allgero bo jak sie cos pojawia w dobrej cenie to potrafi od razu zejsc
wiem,że wchodzi juz kolekcja 2011 na x-lanedry wiec pewnie dlatego cena idzie w gore...w sumei 2011 nie rozni sie niczym od 2010 oprocz jednego koloru...zamieniaja volcano(ten co ja kupiłam) na amethyst (szaro-fioletowy) ale ceny pewnie skocza....wydaje mi sie ze na ten volcano bedzie mozno jeszcze zdobyc w dobra cene bo pewnie jako jedyny "ze starej kolekcji" bedzie wyprzedawany....

Devi to faktycznie niezłą okazję złapałaś, ja właśnie widziałam je tylko w cenach pod 2 tys.

Agulaula,czy twoja córcia będzie moją imenniczką???A moze i twoją sadząc po Nicku....????

Ja dzisiaj obkupiłam dzieci w ciuch,kołderki,otulacze,smoczki,piżamki,sobie tylko dwie koszule w mothercare kupiłam. Wydałam fuuuure kasy-wole nie pisac ile bom sama przerazona!! drożyyyyzna koszmarna!!!!! A to jeszcze nie wszystko co musze kupic....jessssus!!! a gdzie fotelik,łozeczka,materacyk( na szczescie jeden do dokupienia,laktator,ale to po porodzie o ile bedzie potrzebny,jak cos to sie rezcnym aventu na początek poratuje....aaaa szkoda gadac ile tego jeszcze mam do zgromadznia....kasa z nieba powinna leciec,bo inaczej tooooooo...ujjjjjj......)A zakupki robiłam w HM,mothercare i smyku.......ale chyba ciuchów juz nie bedzie trzeba kupowac...jeszcze sandałki dla Natki ale to gdzies pod koniec kwietnia ,maju sie porozgladam....Na teraz i wiosne ma juz kupione na szczescie!

A u Was tez widze zakupy pełną parą:):):),no noooo:)

Maggie tylko widzisz,mi sie wydaje ,że w tym modelu 2009 buda w spacerówce sie nie powiększa,tylko jest taka krótka. Ja niestety tez miałam jeszcze z ta krotka budą x landera i to byl jedo mega minus jak dla mnie,bo po prostu ta buda absolutnie nie chroniła ani prze wiatrem,ani prze słoncem,to była lipa! A te kolejne modele juz mają powiększaną budę,jest tam taki suwak,cyk i buda sie rozsuwa elegancko i wsapniale spełnia swoje zadanie:).

Co do rożka to tak jak pisałam juz kiedys,u nas sie kompletnie nie sprawdził,od początku jako kołderki używalam spiworek taki z Ikea bez długich rekawów oczywiscie,a na dzie to kocykiem nakrywałam. Dlatego teraz dokupie dla Karola śpiworek,a oprocz spiworka to otulaczek. Ale te rożki,ktore pokazała chyba maggie-baardzo ładne kolorystycznie i w ogole ta wstazeczka-słodkie:).

Łózczko-ja straaasznie załowałam,że nie miałam przy Nati funkcji kołyski. Nawet po jakims czasie dokupiłam płozy takie uniwersalne i doczepiłam do mojego,no ale to sie zupełnie nie sprawdzilo,bo nie mozna było zablokkowac funkcji tego bujania( niby ja cos tam podkladałam i sie nie bujało,ale to takie niestabilne było,a Młoda juz wtedy z łózka wychodziła,no i suma sumarum na to kołysanie juz za poźno było). O! i teraz mam takie wymagania co do łózeczka: ma byc funkcja kołyski,ma być wyjmowany cały jeden bok,a nie tylko szczebelki i to wszystko chyba.A! no i ta szuflada by sie przydała na jakies glamoty! tego nigdy za wiele,żeby cos powkładać:).

Ostatnia edycja:
natt - córka Agatka- trochę po mnie bo miałam tak mieć na imię - nawet tak mam wpisne w książeczce zdrowia jak sie urodziłam ale pod dwóch dniach rodzice zmienili na Agnieszka a na drugie Agata ;-)

reklama
Do góry