reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Megmarion widziałam taki wózek, fajnie się prezentuje, lekko się prowadzi (koleżanka ma). Jak dla mie jednak 14kg to zbyt dużo, szukałam czego lżejszego. Niestety Polskie wózki to takie czołgi :-D Mimo to, ten zgrabnie się prezentuje. Podoba mi się.
EwaK Jakie zakupki :-) Ja miała się powstrzymać z ciuszkami do czasu aż wezmę rzeczy od koleżanki. Miałam dokupować po przejrzeniu ich. Mimo to, jakoś nie umiem się powstrzymać :-D
Moja koleżanka została zmuszona ubierać młodego przez 3 msce w różowe ( siusiak niespodzianka). Chyba nie uderzyło to w jego godność ;)

reklama
Megmarion-wózeczek bardzo ładny szkoda,że nie jest pokazany cały złozony ze spacerówką i gondolą-ale bardzo zgrabny:-)
Ewa.K-ŚLECZNE TE TWOJE ZAKUPOWE SZALEŃSTWO:-) i jak tu nie kupować różowych ciuszków jak one takie cuda ,ja muszę sie powstrzymywać i kupować niebieskie dla chłopca a tak mi sie podobają różowe:-D.Zdecydowanie dla dziewczynek jest większy wybór:tak:

no ja właśnie nie znalazłam żadnego lżejszego, na pompowanych, skrętnych dużych kołach :( masz może jakiś taki lżejszy typik? chętnie sie przyjrzę! :)

Ciężko o taki wózek, zauważyłam że nie można mieć wszystkiego w jednym :-D
Ja zdecydowałam się na kola skrętne ale niepompowane. Waga b. zadowalająca.Wklejałam wózek we wcześniejszych stronach. (Hauck Malibu)

Dzieki dziewczyny :) Nie straszcie siusiakiem niespodzianka :-D
Marcelina mialam taka wanienke i byla super, niestety jak wiekszosc rzeczy oddalam ja komus i raczej jej nie odzyskam - ale bardzo sie sprawdzila. Co do mat i karuzelek radze nie przesadzac z kolorami i innymi gadzetami typu melodyjki i swiatelka. Wrazliwsze dzieci potrafia sie tego po prostu wystraszyc i poteem nie moga spac albo czesto placza. Moja kolezanka tak nawieszala corce i potem musiala wszystko chowac. Wazne sa rozne faktury i materialy, moj kochal lusterko (maly narcyz :-D) i wszystko co piszczalo. Zawsze mozna zmienic wiszace zabawki na jakies grzechotki, misie na wieszaczkach czy cokolwiek. Ostatnio w DDTVN mowili (i tez to wiele razy slyszalam wczesniej) ze najlepsze dla dziecka sa czarno-biale kolory z niewielkim dodatkiem czerwonego. To najbardziej uspokaja dziecko i pozwala mu skupic wzrok.

reklama
marcelinaa fajna ta wanienka tez o niej myślałam ale stwierdziłam ze jednak zakupie zwykła wanienkę i do niej taka gąbkę specjalna na której będzie można położyć maleństwo i myc je również bezpiecznie jak w tej wanience która pokazałas;)

Do góry