reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja juz oczywiscie wszystko upatrzone tylko czekam do nastepnej wizyty zeby poznac wkoncu plec:-):-D ale jestem zdecydowana na Mothercare (kupie go w UK) WÓZEK WIELOFUNKCYJNY MOTHERCARE 3 W JEDNYM! (1457515952) - Aukcje internetowe Allegro a co do lozeczka to strasznie podoba mi sie to Kojec- lozeczko turystyczne Safety Eiffel Rose. (1449664898) - Aukcje internetowe Allegro albo dla chłopca niebieskie PROMOCJA**TANIO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (1485481573) - Aukcje internetowe Allegro .

reklama
neilaaa moja siostra kupila sliczna kolyske ktora miala sluzyc 4 m-ce a okazalo sie ze mała szybko rosnie i ze po wlozeniu ochraniacza, kocyka dziecko w wieku 2 m-cy lezalo tak ze miejsca nie bylo na ruch i w sumie po 2 m-cach kupila lozeczko turystyczne i jest bardzo zadowolona!! Kołyska poszla w kąt, stracone pieniadze i zbedny glamot w i tak malym mieszkaniu. Nie poleca nikomu, takze decyzja nalezy do Ciebie.

Dziewczyny doradźcie:dry:

Otóż mam okazje kupić wózek 3w1 używany, firmy:
ROAN
w kolorze granatowo białym za 250zł.
Wózek zadbany, praktycznie nie widać śladów użytkowania i nie wiem co zrobić.

Ogólnie ten model to nie jest mój typ, ale znów zdaję sobie sprawę, że gondola jest b. duża, przestronna i mamy sobie ją chwalą. Myślałam, żeby kupić go tylko ze względu na tą gondolę i przezimować w niej malucha, a spacerówkę kupić nową, lekką, bo ten wózek do takich nie należy.

Kochane co o tym myślicie?

karolaola, osobiście umęczyłabym się bez skrętnych kół. Nie wyobrażam sobie przy każdym zakręcie unosić wózek na tylnych żeby wymanewrować, nie mówiąc już o sklepie, gdzie chodzi się slalomem;). Nie wiem jak zapatrywało by się na to maleństwo. Ale cena faktycznie kusząca i wózek wizualnie ładny. Warto się nim przejechać i ocenisz, czy wygodnie.

mucha_nie_siada masz rację, też to rozpatrywałam i brak skrętnych kół jest minusem. Jeździłam nim i już bez wkładki i dzidzi czuć ten wózek, jest on poprostu masywny. Myślałam, że ta gondola wynagrodzi wszystko, ale inne 2 typy które mam też mają dużą gondolę, więc chyba odpuszczę.

karolaola, rzeczywiście brak skrętnych kółek bardzo utrudnia sprawę. Także również nie polecam. Będzie Ci po prostu ciężko go prowadzić..

Lana nio śliczności ;) ciesze się bardzo ze udało mi się wygrać to;) teraz tylko pytanie czy na pewno to dotrze do mnie;] bo ja mam strasznego pecha na rzeczy zamawiane prze zemnie z allegro..np kosmetyki ida do mnie juz rok.. hihih

reklama
No co ty Monila?? :szok: :szok: tyle rzeczy zakupiłam dla Piotrka na allegro. I wózek Mclarena i ubrania .... i wszystko zawsze na czas dochodziło

Do góry