reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

karolap ten akurat wszystkie te funkcje spełnia. Dodatkowy plus dla mnie kół piankowych jest taki, że nie trzeba ich dopompowywać, bo u mnie nie miałby kto tego robić. Przejdź do jakiegoś sklepu i spróbuj sobie go poprowadzić. Tak mieszkam w Polsce, w Warszawie, ale dość dużo podróżowaliśmy z tym wózkiem im sprawdzał się wszędzie. Dla dziecka miejsca jest dużo, i ma super wkładkę ocieplaną na zimę wraz ze śpiworkiem, więc nasze dzieci jeżeli będzie konieczność w zimę mogą jeździć już w spacerówce

reklama
Karolaola-ja tak jak Ty postanowiłam po drugim badaniu prenatalno-genetycznym zacząć kolekcjonować powoli wyprawkę dla dzidzi.Na dzień dzisiejszy zakupiłam tylko 5 ubranek ,kupiłabym więcej ale muszę się upewnić czy to napewno chłopczyk u mnie wynajął mieszkanko w brzuszku,tak jak to ostatnio stwierdził doktorek:-),jak potwierdzi pierwszą diagnoze 25 marca to od razu lecę do galerii -ale będzie szaleństwo :-D

Oli.B dzięki za tak szczegółowe odpowiedzi na moje pytania;-) ale myślę, że przyda się to nie tylko mi, ale może któraś mama również rozwieje swoje wątpliwości.

Jak dla mnie to ten wózek jest jednym z faworytów dość wysoko:) tylko tak jak mówisz przejdę się do sklepu i sprawdzę na żywo.

Z takich wizualnych typów to mam jeszcze z 3 wózki, ale już nawet nie bedę sie rozpisywać, bo po dzisiejszych analizach mam dość:confused2:

LANA to jak już Ty będzie po badaniach to jeszcze troche i moje nastapi, bo mam jakoś na początek kwietnia. I mam dokladnie takie plany zakupowe jak Ty:laugh2:

karolaola-już widzę oczami wyobraźni jak biegamy po sklepach po badaniach z wielkimi oczami ,pełnymi torbami i nie zapomnijmy zabrać najważniejszego: mężusiów za tragaży z wypchanymi portfelami :-D

witajcie a ja dla mojego maluszka i siebie kupiłam po 3 płyty ślicznej muzyki
"dla uszka maluszka"
"będę mamą "
i Chopin dla malucha ;))

super utworki ;))

reklama

maggie nam się bardzo przydał, ale mieliśmy jakiejś kiepskiej firmy, o dokładnie taki Leżak Leżaczek Bujak LEW BABY MIX + ZABAWKI (1466774953) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i niestety krzywy się zrobił, a to dla kręgosłupa niezbyt. Miał jeszcze jedną wadę, trzeba było kocyk kłaść bo bardzo nie miły materiał. Więc tym razem kupię droższy ale pewniejszy :-)
a tak ładnie wygląda. Nie powiedziałabym na pierwszy rzut oka,że jest nie dobry.
Mnie się ten też podoba Fisher Price Leżaczek Bujaczek do 18kg "Cudowna Planeta" T4145

Do góry