reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Oli.B podoba mi się ten Twój wózek, a jak sie sprawdzał? No i teraz ceny są korzystniejsze:)
Tonya właśnie sporo mam jest za tymi xlanderami, musze się im przyjrzeć;-)

karolaola minus jest taki, że jest duży, więc jeśli samochód to tylko kombi,mały kosz na zakupy, plus jest taki, że gondola ma specjalne pasy do przewożenia w samochodzie, fajnie bo dziecku wygodniej niż w foteliku, no i bardzo dobrze się prowadzi

Dzisiaj przejrzałam, oczywiście nie dokładnie, wózkowy wątek marcówek 2011. I powiem Wam tak, że nie ma chyba takiego co by był idealny. Każda mama znajdzie jakieś "ale" w wydawałoby się idealnym:) To mnie nawet pociesza.

Ten wątek tylko tak przeleciał, ale czy Wy już robicie takie konkretne zakupy? Łóżeczka, wózki, komody, maty, leżaki itd. Ja w tej ciąży tylko skarpetki i łapki na rączki kupilam i nawet się nie rozglądam narazie, jakiś strach po pierwszej ciąży pozostał.

karolaola ja już pisałam, że teraz mam wszystko po synku. Ale jak byłam z nim w ciąży to od 3 m-ca wszystko kupowałam.Kupić potem wszystko naraz to za duży wydatek. Co miesiąc kupowałam coś: łóżeczko, za miesiąc- materac itd. Nie odczuł mój portfel bardzo, dopiero jak podliczyłam to szok :szok:

Masz rację myślę, że po II prenatalnym już się odważę, bo jak przejrzałam wyprawkę dla bobasa toż to szok ile tego jest i ile to kosztuje. A tak wracając do Twojego Oli.B wózka to znalazłam i to w baaardzo korzystnej cenie
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CHICCO 2011 Trio S3 - zestaw 3w1 - wózek głęboki, spacerówka, fotelik z bazą + plecak z przewijakiem GRATIS
miejmy nadzieję, że te promocje będą się utrzymywać.

Teraz chcę sobie poprostu powybierać odpowiednie rzeczy, a później je tylko kupić.

Oli. B a juz wiesz kto u Ciebie mieszka?

karolaola o naprawdę bardzo dobra cena tego wózka. Ja kupowałam normalnie w sklepie firmowym więc pewnie dlatego też cena wyższa. A u mnie oczywiście FILIP mieszka
clap.gif

Ale gapa ze mnie:sorry: a w jakich kolorach masz czarno-czerwony? Bo w sumie tam chyba tylko dwa kolory do wyboru są. Kurcze a zawsze powtarzałam, że nie chcę trójkołowca, a ten mi się podoba:)

No cena super, ale sama widziałaś, że przeceniony z 3tys.

reklama
Oli.B a powiedz mi jak sie sprawują kola piankowe? Mieszkasz w Polsce? Bo o tych kołach też się naczytałam, że lepiej pompowane. W sumie to gabarytami się nie przejmuję bo właśnie kombi mamy. Ważne, żeby pojazd dobrze się prowadził, był stabilny (nie trzeszczał) i "pojemny" żeby maluch nie miał jak w puszce:)

Do góry