reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

josia-bardzo ładny i zgrabny ten wózeczek też mam świra na punkcie czarnych wózków:-)
łóżeczko też śliczne,ja też już mam upatrzone jedno i drugie:-)

reklama
joasia Bardzo fajny wózek, łóżeczko klasyczne - takie lubię najbardziej :-). Szkoda tylko, że nie ma szuflady. :-)

Oli.B-ja też potrzebuję łóżeczka z szufladą i takie sobie upatrzyłam w kolorze wenge
1461914881.jpg
a i koniecznie zakupimy z mężem monitor oddechu-SNUZA HALO to nawet chyba ty Oli o tym pisałaś ,ja właśnie wcześniej też o tym czytałam i postanowiliśmy,że zakupimy-tani nie jest ale napewno bardzo przydatny

LANA łóżeczko którego zdjęcie załączyłaś kupiła moja znajoma na allegro i była bardzo nie zadowolona, podobno nie stabilne i mało solidne, też miałam zamiar je zakupić, ale po jej wypowiedzi zmieniłam zdanie...

LANA- mi tez to łóżeczka bardzo sie podoba tylkoz kolorem gorzej bo mamy jasne mebelki w pokoju maluszka a to łóżeczko jest tylko z ciemna rama...
moja znajoma ma to łóżeczko i nie narzeka wiec pewnie różnie bywa:)

Mój drugi typ to:
1_f.jpg

tylko kolor sosna

a85- widzialem ten wozek Graco na zywo, nam sie troche dziwny wydał...ale kwestia gustu. Opini nie znam

Ostatnia edycja:
a my mamy takie i jesteśmy bardzo zadowoleni. Za to nie mam pomysłu za bardzo na łóżeczko dla synunia starszego. Musimy mu zakupić bo na razie śpi w tym.

Lana my mamy snuzę
product.jpg

a85 ładnie sie prezentuje ten wózek, ale kurcze dlaczego one w większości mają taką małą gondolę?
Wychodzi na to, że koło stycznia przyjdzie nam (a przynajmniej części) przenieś maleństwo do spacerówki:szok:
Biorąc pod uwagę, że nie tylko dzidzia będzie tam leżeć ale jeszcze gruby śpiwór to już w ogóle...

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: BOLDER SD Ecoline głęboko-spacerowy + torba GRATIS mi udało się znaleźć ten, opinie o nim są dość dobre, do tego ma skrętne,
pompowane koła co ponoć też jest plusem i gondola ma 86, wprawdzie mierzona zewnętrznie, ale jak pisała jedna z użytkowniczek wychodzi to i tak koło 80cm w środku.

Petunia-moja przyjaciółka własnie zakupiła takie łóżeczko -fakt ,że dopiero będzie je używaćpod koniec maja jak się jej córcia urodzi ale zakupiła również do kompletu kilka mebli i powiedziała mi ,że solidnie wygladaja-dałaś mi do myślenia:-(
Devi to Twoje łózeczko też ogladałam piękne:tak: ale chyba nie ma w kolorze wenge a ja takie potrzebuję aby mi do mojego pokoju pasowało
Oli.B-a zadowolona jesteś z tej SNUZY?-czytalismy z mężęm opinie i wszystkie rewelka a ty co sądzisz? chodzi mi o tą niebieską SNUZĘ HALO

reklama
Oli- to ja chyba podobne łóżeczko wkleiłam. Jakiej firmy jest twoje łóżeczko to zwróce uwage
karolaola- Bolder faktycznie ma dobra opinie szczegolnie jesli chodzi o gondole ale ponoc dziewczyny narzekaj na spacerowke wiec zwroc uwage na opinie o spacerowce
Lana- i jak tu kobiecie dogodzić...ja nie chce ciemnego, ty nie chcesz jasnego ;)

Do góry