reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
[Oli.B-a zadowolona jesteś z tej SNUZY?-czytalismy z mężęm opinie i wszystkie rewelka a ty co sądzisz? chodzi mi o tą niebieską SNUZĘ HALO

Lana włączyła nam się ze dwa razy na początku, jak nie umiejętnie zakładaliśmy. Ale bardzo byliśmy zadowoleni z niej. Nasz maluch miał niestety bezdechy, ale tak jak pisałam drugiemu dziecku tez będę zakładać nawet jak ich nie będzie

Ale postów natrzepałyście od wczoraj!
Fajne zakupy ziewczyny.

co do lotow z wozkiem to wozek jest ZDECYDOWANIE za´darmo jesli podrozuje z nim a najlepiej w nim niemowle lub male dziecko!
Wiem wiem. Tylko my mówiłyśmy o przewozie wózka bez dziecka ( w celu sprowadzenia go zza granicy, wtedy płacimy jak za zwykły bagaż. Ba! Nawet jak podróżuje już w nim niemowle- wózek za darmo ale już za nosidełko płacimy jakąś kwotę, nie wiem ile dokładnie :-D)

LANA to samo łóżeczko mamy upatrzone;-)
ja dzis kupila rozek w misie niebeski i jestem zadowolona ze w koncu cos rusza;-)
Dzewczyny powidedzcie mi ja z tym vatem na ciuszki dzieciece kiedy to ma wejsc i maja podrozec???/

Ale postów natrzepałyście od wczoraj!
Fajne zakupy ziewczyny.

Wiem wiem. Tylko my mówiłyśmy o przewozie wózka bez dziecka ( w celu sprowadzenia go zza granicy, wtedy płacimy jak za zwykły bagaż. Ba! Nawet jak podróżuje już w nim niemowle- wózek za darmo ale już za nosidełko płacimy jakąś kwotę, nie wiem ile dokładnie :-D)

a no wiedzialam ze cos zamieszalam i ze chyba o czym innym pisalyscie he he. ale co do nosidelka, to ZWYKLE (zalezy od linii lotniczej) tez jak jest dodatkowo to jest za darmo (albo siedzenie samochodowe dla dziecka albo lozeczko turystyczne)...czyli lepiej z dzidziusiem podrozowac niz bez hihi
KAROLAOLA sliczny kolorystycznie ten blekitny oraz ten fioletowy, cudo jak dla mnie!!!

Ostatnia edycja:
Kurcze chyba zacznę kupować pomału jakieś większe ciuszki dla starszego, bo teraz nie są tanie :-(, a po tej podwyżce jakaś masakra się szykuje :szok:

reklama
Do góry