reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

jaskółka, uważam, że najlepsze są duże i pompowane. małe(tutaj przednie) mogą być uciążliwe na sniegu, ale w Londynie to chyba nie jest jak w Polsce- że chodników nie widać zimą. Ale na piasku może być równie uciążliwie.

reklama
No w Londynie śnieg raczej mi nie grozny, gorzej jak przylecę do Polski ale tutaj to mogę kupić sanki :-D
Zaletą tego wózka jest na pewno waga. Podoba mi się też w nim to, że nie ma oddzielnej budy, tylko przy odpowiedniej zmianie pozycji mamy spacerówkę lub gondolkę. Co myślicie?

Rzeczywiście waga zachęcająca;-) Ja spacerówkę miałam Chicco i też były małe kółka, ale po mieście wózek się sprawdzał. Zależy czy masz w planach podróże;-)
No i Chicco trochę marnie wykonany był..klekotał cos;-)

jaskółka ja mam wózek z dużymi kołami taki 3 w 1, i mam parasolkę McLarena z malutkimi kółeczkami. Obawiałam się czy się przestawię, ale bez problemu, zmieniłam zdanie na temat małych kółek, dla mnie najważniejsze że skrętne. Bardzo mi się ten wózek podoba :)

Dziękuję dziewczyny. Chyba się na niego zdecyduje. Chociaż jeszcze trochę czasu, więc decyzja może ulec zmianie. Myślę jednak,że w takiej cenie nic lepszego nie znajdę a sprowadzanie z Polski też taniej nie wyjdzie. Podobają mi się gabaryty tego wózka, jak i również o czym już wspominałam że gondolkę przerabiamy na spacerówkę. To duża oszczędność miejsca, która w naszym przypadku jest niezbędna. Waga też rewelacyjna. Prowadzenie wózka 15-16kg to dla mnie masakra ( Prowadziłam w takim małą koleżanki) Może te małe kółka to nie tragedia, przekonamy się. Najwyżej będę żałowała i pomęczę się.

jaskółka przejedź do sklepu i pojeździj nim po sklepie, porównaj jak się prowadzą inne wózki. A jak bierzesz wózek do samolotu to nie jest za darmo??? Może Ci ktoś może przywieźć ?? Chociaż ten wydaje się , że jest super :)

Dziękuję. Jeszcze nic nie przesądzone ale słyszałam pozytywne opinie o tej firmie :)
Przeglądam wózki, jaka to ciężka decyzja. Szkoda,że fundusze ograniczone :-D

reklama
a ja dzis kupiłam kolejne bodziaki dla dzidzi ;-) taka szkoda, że jeszcze nie wiem kto tam u mnie mieszka bo już bym wiedziała co wybierać... no ale mam nadzieję, że już w poniedziałek się dowiemy !

Do góry