reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

jaskółka bardzo mi się podoba ten wózek. Moja siostra ma wózek tej firmy tylko dla bliźniaków ( sprowadzała go z anglii bo taniej) i jest bardzo zadowolona. a jakie on ma koła, piankowe czy pompowane?

A ja dzisiaj byłam w sklepie z wózkami i moje typy niestety padły:( Mutsy transporter jest niestety nie dla mnie... Ma piankowe koła i lekki stelaż i nie nadaje się na moje wiejskie drogi:( Mogę mieć mutsy urban rider albo 4 rider ale cena jest dużo wyższa. poza tym te gondolki w tych wózkach są takie małe....

Natomiast x lander xa jakoś mi się nie podoba na żywo. Może też przez to ,że w sklepie były tylko te paskudne kolory- zielony i ceglasty. Ale Pan mi powiedział,że właśnie te 2 kolory wycofują i mają być jakieś 2 nowe. W ogóle on jakiś taki ciężki:( I minusem też jest to ,że spacerówki nie da się ustawić przodem do mnie:(

No cóż,będę szukać dalej. Chociaż te mutsy są takie ładne...Mam mętlik!!!!!!!

A i dostałam dzisiaj od kuzynki całą reklamówkę body i pajacyków 'na początek':) Wszystko nowe... Chyba już nie będe musiała nic kupować:)

reklama
jaskolka ja kompletnie nie mam tez pojecia jaki wozek wybrac- 2 po coreczce juz zepsulam (jeden hauck wlasnie ale inny model a drugi parasolka z hiszpanskiej firmy nawet juz nazwy nie pamietam, ale wlasnie mial tzakie male koleczka zwrotne i tak krecilam az siewykrecilo jedno a naprawiac sie nie chce)..
a co do lotow z wozkiem to wozek jest ZDECYDOWANIE za´darmo jesli podrozuje z nim a najlepiej w nim niemowle lub male dziecko!

szuszu888... a ta spacerówka nie będzie za mała dla 2 latka? bo na zdjęciu wygląda, że jakiś taki podnóżek krótki i zagłówek tez taki jakis niski.. plusem pewnie to że mały po złożeniu..

a widział ktoś może tego x-landera xRun na żywo?

szuszu świetny pomysł z latarką w tym wózku, nie widziałam nigdzie w żadnym. Ja mam podobną spacerówkę. Kurcze tylko faktycznie drogi ten "Mercedes" :-)

Ostatnia edycja:
HEJ HEJ!!!!:-)-no to mamuśka zaszalała :-D i odważyłam się w końcu na pierwsze zakupy dla mojego maleństwa,chociaż lekarz powiedział że podobno chłopak ale na 100 % dopiero przy wizycie 25 marca stwierdzi -więc kolorki wybierałam z córą neutralne.To sie pochwale co zakupiłam -a co tam
DSC01005.jpgDSC01007.jpgDSC01006.jpgjeden bodziak i czerwony rampersik jest z super napisem "my daddy is cool"

reklama
Do góry