reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

JJ karmienie butelką nie jest takie straszne :-) Całe przyrządzanie zajmowało mi 2 sekundy :-) Teraz też pewnie mnie to czeka. Gorzej, że jak idziesz to musisz cały majdan ze sobą zabrać. Ale ja w jednej butelce miałam wrzątek w termo-opakowaniu, w drugiej chłodną. I pojemnik specjalny na mleko :-) Także luz

Ostatnia edycja:
reklama
U nas takzesterylizator nie był potrzebny,bo tak jak dziewczyny pisza,w garnku to zajmuje chwilke,a nie ma co przeginac z tym wyparzaniem non stop. A sterylizator swoje kosztuje. Jak ktos b.chce to mozna kupic podgrzewacz ze sterylizatorem,tak dwa w jednym. Chyba nawet wiekszosc tych podgrzewaczy ma ta funkcje. Mym mamy podgrzewacz,ktory uzyłam jeden raz na wakacjach bo i tak wolalam podgrzewac w garnku z woda...Jakos to szybciej mi szlo.
A mleko jak robilam po 6 miesiacu to tez zawsze tak jak Oli,na swiezo,ze tak powiem;)

Dziewczyny,ja tez sie do lez usmiałam z tych wszystkich kapci,papci,papuci itd-dooobre:)

kochane jak tak zmienie ciutke temat. Co do zakupów to mam juz wózek ale go dostałam od kuzynki, mam tez pare ciuszków ale dla dziewuszki. Może sie przydadza chćby do spania. A ja juz nie moge sie doczekac robie nia zakópów. Narazie z rzeczy które kupiłam to dwie butelki i smokczek, i dwie pary bodów z skarpetkami ale to w tajemnicy przed moim.

A jak u was z takimi zakupkami pytam poniewaz nie nadrobiłam i nie mam pojęcia oczym pisałyście, tylko ostatnia strone czytałam;-)

wtako warrior.jpg fotelik warrior.jpg
Wstępnie z mężulkiem ustaliliśmy ,że jeśli chodzi o wózek to kupimy TAKO WARRIOR-podobno najnowszy model tych wózków wielofunkcyjny 3 w 1-oglądaliśmy w sklepie super się prowadzi i czytaliśmy opinie które w większości są bardzo dobre.Cena też przestępna około 1400 zł.Chciałam koniecznie czarny ale mąż ma "ALE":szok:,ŻE JAK TRUMNA:no: a mnie sie podoba czarny i już ,ale poszłam na mały kompromis i ewentualnie taki kolor jaki załaczyłam na zdjęciach z tym ,że podwozie -cały stelarz chyba srebrny,ale jeszcze zobaczę.

reklama
altaya wózeczek super.. widzę ze nie tylko ja upatrzyłam sobie wózeczek w kolorze zielonym;)

Do góry